Bobby geeft uitleg over ‘opgezwollen gezicht’ in Prince Charming

'Ik krijg al allerlei berichtjes van mensen wat er met mijn gezicht was gebeurd.'

In de derde aflevering van Prince Charming mochten we kennis maken met vier kersverse mannen. Eén van deze handsome vrijgezelle mannen was Bobby, die naar eigen zeggen behoorlijk wat reacties kreeg na zijn intrede in het programma. “Dit wilde ik even met jullie delen”, stelt hij op Instagram.

‘Opgezwollen gezicht’

“Ik krijg al allerlei berichtjes van mensen wat er met mijn gezicht was gebeurd tijdens de opnames van Prince Charming“, begint hij bij een foto met Prince Charming-collega Donnovan. “Dus ik deel het even hier, zodat iedereen die er nieuwsgierig naar is/was, weet wat er aan de hand was.”

“Twee maanden voor de opnames ben ik ziek geworden. Ik kon niet meer lopen en lag twee maanden lang in bed. Ik wilde geen medicijnen nemen, want ik dacht dat ik wel beter zou zijn als de show begint, maar dat was dus niet zo”, schrijft Bobby openhartig.

Prednison

De knappe Bobby legt uit dat hij voor de volle honderd procent van zijn Prince Charming-ervaring wilde genieten, dus begon hij met het slikken van prednison. “Waardoor heel mijn lichaam opgezwollen was, especially mijn gezicht. Wat dus ook blijkt als je naar de aflevering kijkt waar ik in zit.”

Naar eigen zeggen schrok Bobby behoorlijk van de beelden en kreeg hij in no time allerlei reacties. “Het gaat nu al stukken beter en ben al een tijdje gestopt met de medicijnen. Gelukkig komt mijn eigen gezicht ook langzaamaan weer terug.”

Geen cosmetische ingrepen

Bobby sluit zijn bericht positief af en benadrukt dat hij geen cosmetische ingrepen heeft ondergaan – wat veel volgers van de single blijkbaar wél hebben gedacht. “Ik ben geen pannenkoek meer, maar nog wel een beetje een poffertje! Lol. En nee, ik heb geen plastic surgery gehad, dus. Maar ik snap dat sommigen dit dachten 🥰”, sluit hij zijn berichtje af.

Beeld: Jasper Suyk, Instagram

Laatste nieuws