‘Selling Sunsets Amanza Smith heeft een nieuwe vriend’

Jason Oppenheim doet een boekje open over Amanza's liefdesleven.

Lees ook

In het derde seizoen van Selling Sunset komt het privéleven van agent Amanza Smith veel aan bod. Zo verdween de vader van haar kinderen plotseling en wilde hij niet gevonden worden. Inmiddels lijkt het erop dat Amanza een nieuwe lover aan de haak heeft geslagen, zo verklapt collega Jason Oppenheim in een interview met Express.co.

Ex-man

Amanza en haar ex-husband Ralph Brown zijn de ouders van Noah (10) en Braker (negen). Het koppel vroeg in 2012 een scheiding aan verdeelde de voogdij 50/50. Dit verliep soepel, totdat Ralph compleet van de radar verdween. Hij zou nog steeds onvindbaar zijn op dit moment.

“He is off the grind”, zei Amanza toen. “Ik heb geen idee wat er aan de hand is. Ik heb ook geen idee waar hij is. Hij wil nu niet gevonden worden (..) Hij stuurde me een e-mail en schreef: 'Mijn situatie is momenteel niet goed. Ik kan financieel niet voor de kinderen zorgen. Het is niet veilig voor de kinderen om bij mij te verblijven. Je moet ze houden totdat mijn situatie is veranderd'.”

Nieuwe vriend

Ondanks het drama met haar ex-man, lijkt het erop dat Amanza toch weer gelukkig is in de liefde. “Amanza is nu op reis, ze heeft een nieuwe vriend in Europa”, zo verklapt collega Jason. Wie de man in kwestie is wil hij helaas niet vertellen. “Ik weet wel [wie het is] maar ik ga het niet zeggen. Ik laat hen dat afhandelen.”

“Ze komt terug, ze is een tijdje weggeweest maar ze is terug, ze komt vandaag terug dus dat zal leuk zijn.”

Rol in de serie

Ook mede-ster Mary Fitzgerald, heeft op de geruchten rondom Amanza's nieuwe boyfriend gereageerd. Volgens Mary zijn Amanza en haar vriend al een jaar samen en woont hij in Istanbul. Op de vraag of hij ook in het vijfde of eventueel zesde seizoen van Selling Sunset te zien zal zijn, zegt ze: “Hij kan nu niet, maar misschien in de toekomst. Maar op dit moment woont hij in Istanbul.” Oeh!

Bron: Tyla, Express.co | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook