Zien we Maan volgend jaar bij het Eurovisie Songfestival?

De zangeres schept duidelijkheid.

Maan de Steenwinkel is al jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten. Veel fans vragen zich dan ook af of we Maan anytime soon op het Eurovisie Songfestival gaan zien. Het is december en dat betekent dat de zanger of zangeres die Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Eurovisie Songfestival meestal bekend wordt gemaakt. Maan vertelt aan RTL Boulevard of zij volgend jaar de taak op zich zal nemen.

Gerucht

De geruchtenmolen rondom het songfestival draait overuren, dus besloot RTL Boulevard polshoogte te nemen. Presentator Aran Bade vroeg zangeres Maan of zij inderdaad Nederland gaat vertegenwoordigen bij het liedjesfestijn. “Er gaat een gerucht dat jij naar het songfestival gaat”, begint hij. Waarop Maan verbaast reageert: “Is dat zo?! Echt?”

Optreden

“Dan weet jij meer dan ik”, gaat ze lachend verder. Waarna Maan vertelt dat ze via Instagram ook al veel berichtjes had gekregen over een eventuele deelname aan het songfestival. “Ik dacht… Het songfestival? Wordt dat überhaupt nu bekend gemaakt?” Ook laat Maan doorschemeren dat ze het niet eens per se nu zou willen doen. “Ik was er afgelopen jaar bij in Ahoy, dat was een mega vette show. Maar om zelf op dat podium te gaan staan… Daar moet ik nog even over nadenken.” Duidelijk!

Echter, we kunnen Maan volgend jaar wel op een groot podium bewonderen. De zangeres maakte gisteren op Instagram bekend dat ze volgend jaar een grote show in het Ziggo Dome zal geven. “Grootste droom wordt werkelijkheid”, schreef ze. Leuk!

Bron: Tips & Weetjes, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws