Rachel Hazes ontkracht relatiegeruchten Monique en André: ‘Er wordt helemaal hysterisch over gedaan’

Rachel schept duidelijkheid.

Lees ook

Sinds André Hazes weer terug is in Nederland draait de geruchtenmolen over zijn liefdesleven op volle toeren. De zanger en Sarah van Soelen zouden uit elkaar zijn en André zou weer terug zijn bij Monique. Zijn moeder, Rachel Hazes, heeft nu bij RTL Boulevard gereageerd op deze relatiegeruchten.

Hysterisch

Vorige maand deelde Monique Westenberg een foto op Instagram waarop te zien was hoe André gezellig langskwam om Sinterklaas met hun zoontje André te vieren. Daarna werd er al gauw gespeculeerd dat André en Monique misschien weer samen zouden zijn.

Dat is echter niet het geval, zo vertelt Rachel nu. “Ik denk dat iedereen het logisch vindt dat een vader naar zijn kind gaat. Daar wordt dan helemaal hysterisch over gedaan, maar ik vind het normaal dat een vader zijn zoon bezoekt.”

Geen relatie

Wanneer RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade Rachel vraagt of er dus geen sprake is van een relatie, zegt ze bevestigend: “Geen relatie.” Dat is duidelijk!

Rachel hoopt daarnaast dat iedereen begrijpt en respecteert dat André nu rust nodig heeft. De zanger verblijft nu nog bij haar in huis. “Ik denk dat het voor André's verwerking en therapie het allerbelangrijkste is.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook