Selling Sunsets Jason Oppenheim over Chrishell Stause: ‘Ik hou van haar’

'We zijn heel gelukkig samen.'

Lees ook

Hoewel we de relatie van Sellings Sunsets Jason Oppenheim en Chrishell Stause niet helemaal zagen aankomen, zijn ze inmiddels een van onze favoriete celebrity couples. Jason is tot over zijn oren verliefd op de real estate agent en steekt dit niet onder stoelen of banken.

Gelukkig

Nu het vierde seizoen van Selling Sunset van start is gegaan, staat de relatie van Chrishell en Jason meer in de spotlights dan ooit. “Ik vind dat prima”, vertelt Jason aan Page Six over het feit dat er nu regelmatig artikelen over zijn relatie worden geschreven.

“Ik ben heel gelukkig en we zijn heel gelukkig samen. De spotlights maakt ons niet zoveel uit. Ik lees niet veel artikelen of comments.”

Daten met de baas

Jason werd ook gevraagd of hij weleens kritiek krijgt, omdat hij de baas is van Chrishell. “Ze is geen werknemer”, vertelt de realtor daarover. “Ze is een onafhankelijke makelaar, dat geldt voor alle makelaars, dus ik denk dat dit wel anders is dan een baas die een relatie heeft met zijn werknemer.”

“Maar, als twee volwassenen goed nadenken over wat ze doen en het appropriate is, kunnen ze wat mij betreft daten met wie dan ook. Ik bedoel: liefde is liefde.” Jason benadrukt dat zijn relatie met Chrishell de werksfeer niet beïnvloedt.

Liefde

Als Jason gevraagd wordt of hij verliefd is op Chrishell, hoeft hij daar niet lang over na te denken. “Oh, ik hou van haar”, reageert hij glunderend.

Of de twee ooit in het huwelijksbootje willen stappen, laat Jason in het midden. “Dat blijft tussen ons.” Duidelijk.

Bron: Page Six | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook