Love is in the air: dít is de beste match voor jou gebaseerd op je sterrenbeeld

Aha!

Lees ook

Tegenwoordig kun je in love raken door middel van dating apps, gemeenschappelijke vrienden of door een zogenoemde meet cute. Of er een klik is tussen jou en je date wordt meestal duidelijk na een paar dates. Maar wist je dat je er ook een beetje achter kunt komen of je bij iemand past op basis van je sterrenbeeld? Jep, we vertellen je welke sterrenbeelden goed matchen.

Waterman: Leeuw of Schorpioen

De Waterman is impulsief en avontuurlijk. Een Waterman heeft dan ook iemand nodig die ook ongeremd enthousiast is. De Schorpioen steunt deze opgewekte – soms gekke – ideeën altijd. De Schorpioen is openhartig en zorgt voor de diepgang die jij zo nodig hebt in een relatie. Daarnaast vult een Waterman met zijn nuchtere, probleemoplossende kijk de Schorpioen goed aan. Een andere goede match voor de Waterman is de Leeuw. Leeuwen zijn personen met warme persoonlijkheden en hebben veel zelfvertrouwen. Ze durven te leven buiten de ‘norm’ en dat zorgt voor veel spontaniteit in een relatie.

Vissen: Kreeft of Stier

Vissen durven zich emotioneel gezien helemaal open te stellen in een relatie. Dat en hun goede inlevingsvermogen zijn twee heel goede eigenschappen van Vissen. Vissen komen helemaal goed uit de verf als ze samen zijn met een partner die deze twee dingen ook hoog in het vaandel heeft staan. Kreeften kunnen buitengewoon goed luisteren en kiezen hun woorden zorgvuldig. Bovendien zijn ze gek op de liefde en vinden ze het niet eng om hun gevoelens te uiten. Ook de Stier is gevoelig. Een langdurige liefdesrelatie is dan ook iets waar zij voor tekenen. Ze zijn toegewijd en enorm trouw. Bovendien stimuleert een Stier je altijd om het beste uit jezelf te halen op een manier die een ander sterrenbeeld niet voor elkaar krijgt.

Ram: Boogschutter of Weegschaal

Rammen zijn koppig en spontaan. Rammen kunnen daarom wel een beetje balans in hun leven gebruiken. En laat de Weegschaal daar nou net een kei in zijn. De Weegschaal kan de Ram tot rust brengen en durft altijd de waarheid te vertellen. Toch is de Boogschutter ook een goede match voor een Ram. De Boogschutter barst net als de Ram van energie. Jullie ondernemen samen veel spontane acties en dat houdt het vuurtje wel brandend.

Stier: Maagd of Kreeft

Maagden zorgen voor stabiliteit in een relatie en zijn heel betrokken. Iets wat bij de Stier hoog in het vaandel staat. Maagden en Stieren passen dan ook goed bij elkaar. Wie ook goed bij de Stier past is een Kreeft. De Kreeft is – net als een Stier – ontzettend betrouwbaar. Kreeften vinden het daarnaast heerlijk om lekker rustig aan te doen en hoeven zeker niet naar elk feestje. Kreeften zijn heel zorgzaam, iets waar de koppige Stier regelmatig behoeft aan heeft. Op jouw beurt kun je de Kreeft weer helpen om knopen door te hakken. Een goede match, dus!

Tweelingen: Waterman of Boogschutter

Tweelingen zijn ontzettend sociaal en hebben een grote vriendenkring. Ze hebben veel interesses en zijn graag creatief bezig. Een Waterman past daarom goed bij je. Watermannen zijn impulsief en avontuurlijk en weten goed dat zelfstandigheid belangrijk is. Iets wat een Tweelingen ook belangrijk vindt. Tweelingen en Watermannen passen goed bij elkaar, omdat ze weten dat je apart van elkaar ook leuke dingen moet kunnen doen. Naast de Waterman past een Boogschutter ook goed bij een Tweelingen. Boogschutters zitten vol levenslust en weten van aanpakken. Deze levenslust komt helemaal tot z’n recht in een relatie.

Kreeft: Schorpioen of Steenbok

Kreeften en Schorpioenen dragen het hart op de tong. Tevens zijn ze allebei – als het om de liefde gaat – emotioneel en eerlijk. De Schorpioen stopt veel tijd en aandacht in een relatie en geeft je continu een warm gevoel. Ook de Steenbok is een goede partner voor een Kreeft. Steenbokken zien kansen waar jij problemen ziet en met de Steenbok zul je al je doelen waarmaken. De Steenbok vult jou aan, maar jij vult de Steenbok ook aan. De Kreeft biedt de rust en warmte die de Steenbok nodig heeft.

Leeuw: Waterman of Ram

De Leeuw heeft behoeften in een relatie die de Waterman precies kan voorzien. Watermannen zijn erg nieuwsgierig en geven veel aandacht aan degenen die zij liefhebben. Watermannen zijn impulsief en spontaan, maar kunnen zich ook snel vervelen. Gelukkig zijn Leeuwen ook erg spontaan en kunnen jullie samen op avontuur. Ook een Ram past goed bij een Leeuw. Rammen barsten van energie en hebben veel zelfvertrouwen. De Ram creëert hierdoor een energieke, spannende en positieve sfeer waar de Leeuw behoefte aan heeft. Jullie zijn er onvoorwaardelijk voor elkaar en daarom passen jullie zo goed bij elkaar.

Maagd: Vissen of Steenbok

Maagden nemen zichzelf niet altijd te serieus, maar het leven wel. Ze zoeken dan ook iemand die hetzelfde in het leven staat als zij. Dezelfde waarden en visie voor de toekomst vinden ze in de Steenbok. Ook Vissen zijn een goede match voor Maagden. Jullie stellen allebei het geluk van de ander voorop, waardoor jullie altijd het beste voorhebben met elkaar.

Weegschaal: Tweelingen of Ram

Tweelingen zijn charmant en weten met hun charmes het hart van de Weegschaal te veroveren. Door de positieve uitstraling van Tweelingen voelt de intuïtieve Weegschaal zich helemaal op zijn of haar gemak bij een Tweelingen. Een Ram past ook goed bij een Weegschaal. De Ram zorgt ervoor dat jij de beste versie van jezelf bent en jij helpt een Ram weer om rust te vinden. Ideaal!

Schorpioen: Waterman of Kreeft

Schorpioenen zijn gevoelige mensen. Ze raken snel overprikkeld en trekken zich in zulke situaties snel terug. Een Waterman is intuïtief, weet altijd uit jou te trekken wat je dwarszit en weet jou aan te vullen. Schorpioenen zijn bovendien erg gepassioneerd en bieden diepgang die de Waterman boeit en uitdaagt. Kreeften passen ook goed bij Schorpioenen. Kreeften zijn standvastig, toegewijd en gevoelig. Jullie liggen elkaar dus heel goed.

Boogschutter: Tweelingen of Ram

De Ram wil er – net als de Boogschutter – graag op uit om de wereld te ontdekken. Jullie zijn allebei avontuurlijk en niet bang om een risico te nemen. Perfecte match, dus! Overigens passen Tweelingen ook heel goed bij de Boogschutter. Ze zijn open-minded en kunnen overal wel het mooie van zien. Tweelingen zorgen ervoor dat de Boogschutter niet doorslaat in zijn of haar spontane ideeën en houden hem nuchter.

Steenbok: Kreeft of Stier

Steenbokken en Stieren zijn allebei praktisch ingesteld. Ze werken hard om het leven te creëren dat ze voor ogen hebben. Als Steenbok kun jij een Stier motiveren om alles uit zichzelf te halen. Een Stier kan er op zijn of haar beurt voor zorgen dat jij niet te veel piekert. Een Kreeft past overigens ook goed bij een Steenbok. Steenbokken hebben zoveel liefde in zich dat jij je genoeg op je gemak voelt op je kwetsbaar op te stellen. Doordat jij eerlijk durft te zijn, heeft jullie relatie veel kans van slagen!

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook