Proosten maar! Je kunt nu ook thuis aan de Pornstar Martini met Bols

Zelf cocktails maken was nog nooit zo makkelijk!

Lees ook

Een Pornstar Martini is een van onze favoriete drankjes. Of je er nou eentje op een lekker warme zomerdag of tijdens een gezellig avondje borrelen met vrienden drinkt: een Pornstar Martini verveelt nooit. Helaas kun je het nu niet op het terras of in de kroeg drinken, maar daar heeft Bols iets op bedacht. Met de nieuwe Ready to Enjoy cocktails geniet je ook thuis gewoon van je favoriete Pornstar Martini.

Proosten maar!

Kun je er niet op uit om cocktails te drinken, dan brengt Bols ze gewoon bij jou thuis. En nee, je hoeft geen professionele barvrouw te zijn om de cocktails van Bols thuis na te maken. En je hoeft ook niet alle ingrediënten in huis te halen. De Bols Ready to Enjoy cocktails zijn namelijk al helemaal gemixt voor jou. Het enige wat je hoeft te doen is namelijk de tubes koelen, de inhoud in een glas schenken en je drankje eventueel garneren met een lekkere vrucht. Ideaal!

De cocktails zijn er in vijf verschillende soorten: Red Light Negroni, Margarita Azul, Espresso Martini, Pornstar Martini en Very Old Fashioned. Onze favoriet? De Pornstar Martini natuurlijk.

Beeld: Bols

Online verkrijbaar

Zin gekregen in een gezellig cocktailavond? Dat snappen wij heel goed. Je shopt de Bols Ready to Enjoy cocktails vanaf dit najaar in de retail, hotels en restaurants. Enne, om het je nog een beetje makkelijker te maken, kun je de cocktails ook via de webshop van Bols shoppen.

De Ready to Enjoy cocktails van Bols zijn verkrijgbaar in een handige Cocktail Tube van 200 ml (€5,99) en een fles van 700 ml (€19,99). De Cocktail Tubes zijn daarnaast speciaal ontworpen om de uitzonderlijke Bols-smaak en -kwaliteit te waarborgen in een duurzame verpakking. Elke Bols Cocktail Tube serveert 1 tot 2 cocktails. Zo kan iedereen zijn favoriete cocktail uitkiezen of kun je zelf lekker veel verschillende cocktails proeven. Wij weten in ieder geval wat we dit weekend gaan doen. Cheers!

Laatste nieuws

Zie ook