Musthave alert: op deze prachtige Chanel-accessoires hebben we een oogje

Wauw!

Lees ook

Hoewel de winter nog moet beginnen, is de hele modewereld al lang en breed bezig met hun Spring-Summer 2022-collecties. Chanel presenteerde onlangs haar prachtige Spring-Summer 2022 Ready-to-Wear-collectie. Enne, wij kunnen onze ogen niet afhouden van de hebberigmakende accessoires.

Handtassen

Van zuurstokroze tot classy black: de handtassen van Chanel zijn in 2022 wederom ware musthaves. Onze favoriet? Dat is toch wel de in het oog springende, gele mini bag.

Ga je liever de deur uit met een kleinere tas? Ook daar heeft Chanel aan gedacht. Hoe leuk zijn deze mini bags?

Sieraden

Parels, pasteltinten en goud: drie kenmerken uit de Spring-Summer 2022-sieraden van Chanel. Wij zijn nu al verliefd op de zalmroze oorbellen.

Schoenen

And last but not least willen we nog even de schoenen van Chanel in het zonnetje zetten. Met deze schattige ballerina's en statements heels meet jij jezelf meteen een Emily in Paris-look aan. We love it.

De Spring-Summer 2022 Ready-to-Wear-collectie is vanaf maart 2022 verkrijgbaar in de Chanel-boutiques. Enne, als je het ons vraagt zijn alle items goed met elkaar te combineren. Wil je liever voor een subtiele look gaan? Combineer de Chanel-items, zoals de statement oorbellen, met een baggy jeans en kraakwit overhemd. De oorbellen zullen zo extra opvallen, waardoor de complimenten binnen zullen stromen.

Beeld: BrunoPress, Chanel

Laatste nieuws

Zie ook