Selling Sunsets Jason Oppenheim openhartig over romance met Chrishell Stause

Awh!

Lees ook

Jason Oppenheim en Chrishell Stause maakten eind juli – tot de grote verbazing van velen – bekend dat ze een relatie hebben. Enne, wij waren niet de enigen die verbaasd waren. Zo deelt Jason in een interview met Us Weekly dat hij het zelf ook niet zag aankomen.

Romance

Chrishell en Jason waren eerst heel goede vrienden, voordat ze een relatie kregen. Dat hun vriendschap in een relatie zou veranderen, hadden ze allebei nooit verwacht.

“Ik denk dat ik wel kan stellen dat we allebei nooit op een romantische manier aan elkaar dachten”, deelt Jason. “Zelfs nadat we wat kregen, waren we allebei nog niet heel serieus. Dus dat was zeker een interessant proces”, gaat de realtor verder.

Opnames Selling Sunset

Toen hun relatie nog pril was, vertelde Jason alleen aan zijn beste vrienden dat hij een relatie heeft met Chrishell. Slechts een paar castleden van Selling Sunset wisten ervan. Aan het eind van seizoen vier is daarnaast te zien hoe de cast reageert op het nieuws over hun relatie. “In het algemeen was iedereen heel supportive“, deelt Jason. De realtor voegt daaraantoe dat niemand van de Oppenheim Group zich zorgen maakte over Chrishells band met hun baas.

Ook hintte Jason dat seizoen vijf van Selling Sunset dieper in zal gaan op hoe de groep reageerde op het nieuws van hun relatie. “We zijn heel eerlijk en open over onze relatie”, geeft hij aan. “Als de camera's uit én aan zijn, is het makkelijk voor ons om altijd eerlijk te zijn. Dat komt denk ik vooral omdat we elkaar echt vertrouwen.”

Chrishell werkte al jaren bij de Oppenheim Group, voordat ze een relatie kreeg met Jason. Na Chrishells breuk met Justin Hartley spraken de twee elkaar regelmatig over wat ze zoeken in een partner. “We zijn tegen elkaar altijd open geweest over wat we zoeken in een wederhelft en zo werden we heel goede vrienden.” En dat was het begin van hun romance. Awh!

Bron: US Weekly | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook