Jaaa: drie nieuwe Spider-Man-films mét Tom Holland aangekondigd

Oeeeh!

Lees ook

Goed nieuws voor fans van Tom Holland, want de knappe acteur zal in nóg een Spider-Man-trilogie gaan spelen. Yay!

Spider-Man

Tom Holland vertolkt al een tijdje de rol van Peter Parker, ofwel Spider-Man. Enne, dat hij razend populair is blijkt wel uit het feit dat hij nu in nog drie nieuwe films mag gaan spelen. Tom verscheen voor het eerst als Spider-Man in Captain America: Civil War (2016). Een jaar later kreeg hij zijn eigen solo-film, genaamd Spider-Man: Homecoming. Daarna verscheen Avengers: Infinity War en in 2019 verscheen Tom als Spider-Man in Avengers: Endgame en Spider-Man: Far From Home.

En hoewel we met smart wachten op Spider-Man: No Way Home – die in december verschijnt – kunnen we ons nu dus ook gaan opmaken voor nóg een trilogie.

Zendaya

“Dit is niet de laatste film die we gaan maken met Marvel, en niet de laatste Spider-Man-film. We zijn ons aan het klaarmaken voor de volgende Spider-Man-film met Tom Holland en Marvel. We denken aan drie films, en we gaan nu verder met de volgende drie”, zo vertelt producent Amy Pascal aan filmwebsite Fandango.

Leuk feitje: in de Spider-Man-films heeft Tom een crush op zijn klasgenoot Michelle (Zendaya). Enne, in real life zijn Tom en Zendaya nu ook een stelletje! We hopen natuurlijk dat Zendaya ook in de nieuwe filmtrilogie te zien zal zijn.

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook