Dit is alles wat we tot nu toe weten over Legally Blonde 3

Wij kunnen niet wachten!

Lees ook

Ohmigod you guys! De derde Legally Blonde-film komt steeds dichterbij. Wij kunnen niet wachten om Elle Woods weer op het witte doek te bekijken en als het goed is kan dit ook volgend jaar mei. Wat we allemaal van de film kunnen verwachten? We geven je alvast een voorproefje.

Releasedatum

Inmiddels wachten we al een poosje op het derde deel van de filmserie rond de iconische Elle Woods. Na maanden van geruchten, liet Reese in juni 2018 al helemaal in character weten dat er een derde deel zou komen. Hoewel deze eerst op de planning stond voor 2020, is er natuurlijk flink wat roet in het eten gegooid door de pandemie. Maarrrrr, geduld wordt beloond: eind mei 2022 kunnen we hoogstwaarschijnlijk eindelijk met een zak popcorn kijken naar de nieuwe avonturen van Elle Woods.

Eerder deze maand lichtte MGM-baas Pamela Abdy al een tipje van de sluier op over de nieuwe film in gesprek met The Hollywood Reporter. “Het gaat echt gebeuren”, zei ze. “Mindy Kaling en Dan Goor schrijven het script nu om Reese te laten schitteren.” Oeeeeh!

Verhaallijn

“Reese en Lauren Neustadter produceren samen met Marc Platt. We ontwikkelen het allemaal samen. Hoe ziet Elle Woods eruit op 40-jarige leeftijd? Elle is een moeder met een bloeiende carrière. We kijken ernaar uit om het script te zien ontstaan ergens in het eerste kwartaal van 2022″, aldus Pamela.

Ook Mindy Kalin, een van de schrijvers van de film, heeft al wat details verklapt. “Ik hou zo veel van de franchise”, vertelde ze aan Access Hollywood. ‘Ik hou van Elle Woods als personage. En toen Reese me vroeg of ik het wilde schrijven, had ik zoiets van ‘Absoluut!'”. Ook zij vertelt dat we misschien meer te zien krijgen van Elle op 40-jarige leeftijd. “Ik kan niet wachten om te zien wat mensen vinden van de manier waarop we Elle Woods op 40-jarige leeftijd hebben geschreven. Hoe Elle Woods op 40-jarige leeftijd is versus toen ze 21 was, was echt leuk om het ons in te beelden.”

Cast

Wie er in de film zullen spelen? We hopen natuurlijk dat naast Reese, de originele cast weer terugkeert. Namen als Jennifer Coolidge (Paulette Bonafonté), Luke Wilson (Emmett Richmond) en Selma Blair (Vivian Kensington) passeerden al de revue. Of zij ook echt in de derde film zullen spelen weten we helaas nog niet zeker. Regina King (Grace Rossiter) en Matthew Davis (Warner) hebben zelf al aangegeven dat ze beiden graag weer in de nieuwe film zouden willen spelen. Dat zou leuk zijn!

Bron: Beautify | Beeld: Legally Blonde, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook