Lief: Marly van der Velden deelt schattige foto van kinderen

Echte broer- en zussenliefde!

Lees ook

Marly van der Velden en Mike Meijer vormen een prachtig gezin met hun drie kinderen. De GTST-actrice deelt dan ook regelmatig schattige kiekjes van haar kids op Insta en daar zijn wij maar wat blij mee. Ook nu weer weet Marly ons te verblijden met een mega lieve foto van dochtertje Jackie-Rey en zoontje Jimi-Jones.

Lieve foto

Marly beviel op 31 mei van zoontje Jimi-Jones. “Op 31.05 is Jimi-Jones geboren”, schreef ze toen. “We zijn ontzettend gelukkig.” Jimi-Jones heeft twee grote zussen, namelijk Sammy-Rose en Jackie-Rey, die zo te zien dolblij zijn met hun broertje.

Op Instagram plaatst Marly namelijk een foto waarop te zien is hoe Jackie haar broertje Jimi de fles geeft. “Ze wil altijd helpen”, schrijft Marly bij het kiekje. “Met alles. Soms mega irritant (als ik even snel iets wil doen) maar natuurlijk eigenlijk heel erg lief. En als ik deze foto zie knal ik uit elkaar van liefde.” Aaahw!

Reacties

Volgers van Marly smelten spontaan weg bij het kiekje van broer en zus. “'Zo lief ❤️”, reageert Carolien Spoor bijvoorbeeld. En: “Daar smelt je hart van, schattig ❤️❤️❤️”, schrijft iemand anders in de comments. Daar zijn wij het helemaal mee eens!

Overigens is Marly (also known as Nina Sanders) op dit moment nog steeds niet in Goede Tijden, Slechte Tijden te zien. De mama ging na de geboorte van Jimi-Jones met zwangerschapsverlof. Wanneer we Nina weer kunnen verwachten in de soap, is nog niet bekend.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook