AYTO’s Maxim en Faby reageren op truth booth-uitslag: ‘Ik was echt emotioneel’

De twee vertellen over hun deelname.

Lees ook

In Are You The One is niets wat het lijkt. Denk je ein-de-lijk je perfecte match gevonden te hebben, zegt de truth booth heel wat anders. In alweer de zevende aflevering reageerde heel de villa geschokt toen Faby en Maxim hun truth booth-uitslag kregen. De twee vertellen over deze onverwachte uitslag bij Alle Datetjes Helpen.

Perfecte match or not

In Are You The One gaan twintig singles op zoek naar hun ware. Door middel van verschillende opdrachten moeten ze achterhalen wie voor hen the one is. Ook kan één stel in elke aflevering één keer gebruik maken van the truth booth om erachter te komen of zij de ware voor elkaar zijn. Vervolgens moeten alle stellen tijdens de matchup-ceremonie aangeven met wie ze een koppel willen vormen. Als alle koppels hun ideale match hebben gevonden, krijgt de groep het prijzengeld van €200.000.

In de zevende aflevering was heel de villa – en Faby en Maxim zelf trouwens ook – ervan overtuigd dat Faby en Maxim een match zouden zijn. Vol overtuiging stapten ze dan ook het hokje in, om vervolgens groot op het scherm te zien dat ze 'geen perfecte match' zijn.

Switch

“Ik denk dat we als groep al dachten: 'Die hebben we binnen'”, vertelt Faby. “Ik sprak het duidelijk uit en jij (Maxim, red.) ook. Iedereen ging elkaar ophypen.” Daarom was het des te meer verdrietig toen bleek dat ze geen match waren. “Ik was echt emotioneel”, vertelt Maxim. “Het deed me wel wat. Er was opeens een hele switch en toen wisten we het niet meer”, legt hij uit. “Ik vond het wel mooi om te zien dat het je wat deed”, haakt Faby daarop in. Aahw!

Bron: RTL | Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook