Ronald de Boer over band met schoonzoon Ronnie Flex

'Ronnie komt uit een bepaalde scene.'

Ronnie Flex is dolgelukkig met de knappe Demi de Boer, de dochter van Ronald de Boer. De twee zijn al een tijdje samen en verwelkomden onlangs zelfs dochtertje Rémi. Hoe vindt schoonvader Ronald dat Ronnie het doet?

Bepaalde scene

In eerste instantie moest Ronald even wennen om een rapper als schoonzoon te hebben. “Ronnie komt uit een bepaalde scene”, vertelt de voetbalanalist aan weekblad Story. “Ja, wil je dat je dochter daar ook in belandt? Hij is veel weg en zijn leven is nogal over de top.”

Gelukkig heeft Ronald daar doorheen kunnen kijken. “Ronnie is een introverte, lieve en slimme jongen. Zo uitbundig als Ronnie op het podium is, zo rustig is hij daarnaast. Dat vind ik mooi. Daarnaast heeft hij een geweldige moeder, dat vind ik ook belangrijk. Een topper van een moeder”, aldus Ronald.

Strijd

Dat Ronald en Ronnie goed met elkaar overweg kunnen blijkt wel uit de foto's en screenshots die Demi en Ronnie regelmatig delen op social media. Hun dochtertje, Rémi, is namelijk nu al verwikkeld in een strijd tussen Ajax en Feyenoord. Ronnie is een echte Feyenoord-supporter, terwijl Demi en vader Ronald natuurlijk voor Ajax zijn.

Ronald heeft vroeger immers bij Ajax gespeeld.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws