Zien: Love Islands Imen heeft een nieuwe vriend

It's official!

Lees ook

Tijdens haar deelname aan Love Island vond Imen helaas geen geluk in de liefde. Dit avontuur eindigde voor de beauty in een groot tranendal, aangezien haar crush (Remco) een liefde in Nederland bleek te hebben. Eind goed al goed, want inmiddels is Imen gelukkig met een nieuwe jongen.

Nieuwe vriend

Even een kleine recap: Imen deed in 2020 mee aan Love Island en werd verliefd op de knappe Remco. Remco bleek echter in Nederland ook een leuke dame te kennen, waar hij tijdens zijn deelname aan Love Island gevoelens voor begon te ontwikkelingen. Eindstand: Remco vertrok halsoverkop uit de villa en liet Imen met een gebroken hart achter.

Gelukkig weten we allemaal dat liefdesverdriet op den duur écht wel overgaat. En dat bewijst ook Imen met een intiem kiekje van haar en haar nieuwe vlam. De beauty laat aan Love & Reality weten dat ze officieel een relatie heeft met de knappe Sam Aarts.

Kiekje

“Op een festival liep ik hem tegen het lijf, en ik ben nooit meer weggegaan bij hem”, vertelt ze. “Hij is lief, leuk, knap en schattig, haha. Hij maakt mij echt super gelukkig.” Op Instagram bewijst ze door middel van een schattig kiekje dat het nu toch echt Insta-official is. “Ik vind je lief”, schrijft ze erbij. Lief!

Bron: Love & Reality | Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook