Odim neemt de benen kort voor bevalling Jørney

Odim krijgt de wind van voren op Instagram.

Lees ook

De hoogzwangere Jørney laat op Instagram haar woede horen over daddy to be Odim. De blondine staat op het punt van bevallen, maar haar vriend is nergens te bekennen. Op Instagram doet ze haar verhaal: “Het klopt inderdaad dat ik momenteel wee-remmers heb. Odim heeft aangegeven met mij te willen zijn, en vechten voor zijn gezin, maar nu is hij al de hele avond niet bereikbaar, en dat terwijl ik op het punt van bevallen sta. Hij heeft de auto meegegeven toen ik naar het ziekenhuis vertrok, en is daarna weggerend.”

Bevalling

De EOTB-deelneemster houdt zich ondanks alle problemen sterk. “Ik ga dit nu alleen doen. Spijtig voor onze dochter, maar ik heb gedaan wat ik kon. Nu ligt mijn focus op de bevalling”, schrijft ze.

Feestje

Het bericht van Jørney eindigt met een sneer naar Odim. “Zijn familie kan hem ook niet bereiken en zijn telefoon staat uit. Dus bij deze Odim, gefeliciteerd jongen! Ik ben trots op jou”, raast ze op Instagram. Later bleek dat de vader in spe de hele avond op een feestje te vinden was, samen met een andere blondine. Oei!

Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook