Winning Wednesday: 1x een ASUS Chromebook Flip CX5-CX5400

Doe mee en win!

Lees ook

Even snel een mailtje tikken, die ene spannende serie bingen of belangrijke schoolopdrachten maken: we doen alles op onze laptop. Enne, jij maakt tijdens deze Winning Wednesday kans op een gloednieuw exemplaar. We mogen namelijk 1x een ASUS Chromebook Flip CX5-CX5400 weggeven!

On the go

We gebruiken tegenwoordig onze laptop overal voor. Een last minute opdracht voor je drukke baan, alle YouTube-video's die je wil bekijken of de foto's van je vakantie die je wil bewerken. Tegenwoordig zijn laptops klein en makkelijk mee te nemen, maar dat kan nog beter, moeten ze bij ASUS gedacht hebben.

De 14-inch ASUS Chromebook Flip CX5 is namelijk een ultradunne en lichtgewicht laptop (1,4 kg), die je voor werk, studie en entertainment kunt gebruiken. Dankzij de flip-functie is de laptop ook te switchen naar een pad met touchscreen en krijg je er een stylus bij die handig is voor creatieve programma's. Daarnaast heeft de laptop een geheugen van 16GB en een batterijduur van maar liefst tien uur. Enne, met Google Play heb je ook nog eens toegang tot vele apps, games, muziek, films, boeken en nog veel meer! Dat klinkt goed!

Aangezien deze laptop speciaal is ontworpen om makkelijk mee te kunnen nemen, kan de laptop ook nog eens tegen een stootje. Zo is de laptop niet alleen elegant, maar is-ie ook tough as nails. Zo doorstond de laptop diverse tests en bleek dat-ie tegen lage en hoge temperaturen kan én dat is wel tegen een stootje kan. Ideaal!

Win, win, win!

Wil jij kans maken op deze gloednieuwe ASUS Chromebook? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en wie weet ben jij de lucky winner. Succes!

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Deze actie loopt tot en met dinsdag 7 december 2021. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook