Keukenklunzen, opgelet! Dankzij deze handige tool wordt iedere maaltijd een succes

Dit gaat je leven echt een stukje beter maken.

Liefhebbers van een tosti weten het als geen ander: een grill is dé perfecte tool om deze heerlijke lunch te bereiden. Toch is een grill al lang niet meer alleen een tosti-ijzer. Je kan er namelijk veel meer kanten mee op.

Grillen maar

Of je nu zin hebt in een bak havermout met gegrilde banaan, een tuna melt of geroosterde kabeljauw: een goede grill is je nieuwe bff. Die handige keukentool kan veel meer dan alleen die lekkere kaastosti bereiden.

De Fit Grill Copper van George Foreman is zo'n pareltje waarmee je in een handomdraai een verse maaltijd in elkaar draait. Dankzij de snelle opwarming gaat het bereiden van een gerecht veel sneller, je hoeft immers niet te wachten tot je oven eindelijk voorverwarmd is. De grill heeft een 160 keer snellere opwarming vs. een elektrische ovengrill. Daar komt nog bij: je maakt de grill makkelijk schoon dankzij de verbeterde anti-aanbaklaag. Je veegt de grill in één veeg gemakkelijk schoon met een natte spons of doek, waarna je grill weer als nieuw lijkt. En daar worden we stiekem heel blij van.

Win-win situatie

Niet alleen is de Fit Grill Copper handig in gebruik én een eyecatcher in de keuken (hallo prachtige koperen kleur). Ook draagt de grill een steentje bij aan je gezondheid, want dankzij de gekantelde stand reduceer je tot 42 procent vet bij het bereiden van een hamburger. Het vet wordt opgevangen door het vet-ophangbakje dat je vastzet aan de grill. Zo houd je een perfect stukje vlees over – met een stuk minder vet.

Hoe het precies werkt? Je pakt de koperkleurige grill, die minder diep is dan andere grillapparaten en je daardoor gemakkelijk opbergt in je keukenkastjes, om een verse maaltijd te bereiden. Vanaf het moment dat je de stekker in het stopcontact steekt, tot je de verse maaltijd op een bord serveert heb je slechts zes minuten de tijd nodig. Hoe heerlijk is dat?

Fit Grill Copper

Lekkerste pancakes

Kan jij wel een beetje grill-inspo gebruiken? Probeer dan eens deze fluffy Amerikaanse pannenkoeken. In een handomdraai klaar en vanaf nu sowieso je favoriete ontbijt. Voor 4 porties heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 170 gram bloem
  • 3 theelepels bakpoeder
  • 1/2 theelepel zout
  • 30 gram gouden basterdsuiker
  • 2 grote scharreleieren
  • 250 milliliter melk
  • 1.2 theelepel vanille-extract

Meng en zeef het meel, bakpoeder, zout en suiker. Scheid het eiwit en de dooier, combineer de eidooiers met de melk en vanille en meng door de droge ingrediënten. Klop de eiwitten op tot er zachte pieken zichtbaar zijn en spatel dan door het mengsel. Verwarm de grill voor op het maximum en als het groene lampje gaat branden, schep je wat van het mengsel op de bakplaat. Wanneer het beslag begint te borrelen, draai het dan om en bak aan de andere kant. En stapelen maar!

Meer informatie en recepten vind je op georgeforeman.nl.

George Foreman

George Foreman is een toonaangevend merk op het gebied van elektrisch grillen en mag zich al jaren nummer één van de wereld noemen. Vetreductie is de kern van het merk George Foreman en heeft aangetoond dat de grill tot 42 procent vet uit voedsel verwijdert. Voor €49,99 onder meer te koop bij bol.com. En nog tot en met 9 januari 2022 krijg je €10 cashback op de grill!

Beeld: George Foremann

Laatste nieuws