Prince Charming-Chris over komst vier nieuwe mannen: ‘Het maakt het niet makkelijker’

Chris vindt het dubbel.

Lees ook

Het tweede seizoen van Prince Charming is heel romantisch van start gegaan met een prachtig huwelijksaanzoek. Maar dat was niet de enige verrassing die we zagen, want na de eerste stropdassenceremonie stonden er ineens vier nieuwe mannen klaar voor Chris. Prince Charming himself vertelt wat hij van deze verrassing vond.

Verrassing

Al in de eerste aflevering moest Chris helaas vier mannen naar huis sturen en dat was niet makkelijk. “Ik vond het echt enorm lastig om in één keer vier mannen naar huis te sturen, dat was wel een behoorlijke opgave”, vertelt hij aan RTL Boulevard.

Ineens stonden er na het vertrek van deze kandidaten vier nieuwe mannen klaar voor the prince, iets wat hij absoluut niet zag aankomen. Bobby, Lars, Michael Paul en Roy zullen – net als de overgebleven mannen – proberen het hart van Chris te veroveren.

Meer keuze

Chris vindt het dubbel dat er nu nog meer mannen zijn waaruit hij kan kiezen. “Maar dat ik vervolgens nog verrast werd met dat er vier nieuwe mannen voor me klaarstonden… Toen was ik natuurlijk enerzijds blij verrast, want het is fijn om meer keuze te hebben. Maar het maakt het ook niet makkelijker. Staan er nóg vier mannen voor je die ook oogcontact zochten, die hun beste beentje voor zetten… Wéér vier extra kandidaten waar ik mogelijk mee zal eindigen!” Aha! Wij zijn benieuwd of een van deze mannen zijn ware blijkt te zijn.

Bron: Love & Reality | Beeld: Prince Charming

Laatste nieuws

Zie ook