Deze langverwachte romantische kerstfilm staat nú op Netflix

Kijktip voor dit weekend!

Lees ook

Tuig de kerstboom maar op en trek je favoriete Christmas sweater aan, want het is nog maar 29 dagen tot kerst. Ook Netflix is al de hele maand al in de kerststemming en voegt vandaag opnieuw een romantische kerstfilm toe aan het aanbod. We hebben het over de langverwachte film A Castle For Christmas.

Het verhaal

We zijn dol op romantische kerstfilms. Neem de drie delen van The Princes Switch als voorbeeld of de nieuwe film A Boy Called Christmas met Michiel Huisman. Ook A Castle For Christmas staat hoog op ons kijklijstje. Waar de film over gaat?

De Amerikaanse schrijfster Sophie besluit dit jaar niet kerst thuis te vieren, maar in Schotland. Hier wordt ze hoteldebotel verliefd… op een kasteel! Zo verliefd, dat ze niets liever wil dan het optrekje kopen. Maar dat kan nog weleens lastig worden. Het kasteel heeft namelijk een heel vreemde eigenaar.

Typische kerstfilm

De kerstfilm zit vol romantische scènes, grappige uitspraken en natuurlijk sneeuw. Als je het ons vraagt, zijn dat alle ingrediënten voor een gezellige Christmas movie. De film is geregisseerd door Mary Lambert, die ook verantwoordelijk is voor enkele afleveringen van The Blacklist. En hoofdrolspeelster Brooke Shields is een oude bekende, die ook in serie Jane the Virgin speelde.

Benieuwd geworden naar de film? Bekijk hieronder dan alvast de trailer.

Bron: Filmvandaag | Beeld: A Castle For Christmas, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook