AYTO’s Boudewijn openhartig over match met Michèle

Aha!

Lees ook

De eerste perfecte match in Are You The One werd vorige week eindelijk een feit! Boudewijn en Michèle stapten samen de truth booth in en kwamen er met heugelijk nieuws uit. Boudewijn biecht nu echter op dat Michèle niet per se zijn eerste keus was.

Perfecte match

In Are You The One gaan twintig singles op zoek naar hun ware. Door middel van verschillende opdrachten moeten ze achterhalen wie voor hen the one is. Ook kan één stel in elke aflevering één keer gebruik maken van the truth booth om erachter te komen of zij de ware voor elkaar zijn. Vervolgens moeten alle stellen tijdens de matchup-ceremonie aangeven met wie ze een koppel willen vormen. Als alle koppels hun ideale match hebben gevonden, krijgt de groep het prijzengeld van €200.000.

Vorige week begon het eindelijk ergens op te lijken toen Boudewijn en Michèle dus een perfecte match bleken te zijn. “We hadden het al best wel snel door”, vertelt Michèle in Alle Datetjes Helpen.

Zelfde eigenschappen

“We hadden met heel veel mensen al gesprekken gevoerd en uiteindelijk ook met elkaar. Toen realiseerden we ons dat we eigenlijk wel veel dezelfde eigenschappen hebben”, gaat Michèle verder. Boudewijn vult aan: “We zijn een beetje dezelfde types.”

Ondanks dat de twee helemaal verliefd uit de truth booth kwamen, waren er wel enige twijfels aanwezig. “Ik twijfelde aan het begin een beetje”, biecht Michèle op. Ze wilde eigenlijk nog langer de tijd krijgen om het uit te zoeken. “Ik dacht: 'laat me even', maar 'even' heb je niet daar”, aldus de beauty.

Eerste keus

Hoewel de twee aangeven dat ze al vrij snel wisten dat ze elkaars perfecte match waren, viel Boudewijns oog aan het begin tóch op iemand anders. “Het is lastig om je perfecte match te vinden als je ook nog tien anderen in de villa hebt zitten”, legt hij uit. Qua uiterlijk koos Boudewijn dan ook niet meteen voor Michèle. “Toen ik binnenkwam viel mijn oog op Faby en op Yasmin, maar daarna kom je erachter dat je met andere mensen toch beter klikt”, aldus Boudewijn. Aha!

Bron: RTL | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook