Babynieuws! Jan Dulles is opnieuw vader geworden

'Afgelopen nacht om 4:10 uur is onze dochter geboren', schrijft Jan op Instagram.

Na het verschrikkelijke verlies van hun dochtertje Donna vorig jaar december, zijn Jan Dulles en Caroline opnieuw ouders geworden van een meisje. Jan deelt het heugelijke nieuws in een schattige post op Instagram.

Lina

Jan en Caroline verwelkomden gisteravond hun derde kindje, een meisje genaamd Lina. “Afgelopen nacht om 4:10 uur is onze dochter Lina geboren”, schrijft de zanger bij een lieve foto van het meisje. “Het was een voorspoedige bevalling maar ik heb weer met open mond en machteloos zitten kijken naar deze ‘oerklus’. Wat zijn vrouwen bovennatuurlijk sterk vergeleken met ons. Lina is een stevige gezonde meid van bijna vier kilo. Moeder en kind maken het goed”, aldus de 3Js-zanger.

Reacties

In de reacties barst het van de felicitaties voor het stel. “Ohhh wat een mooi meisje! Trots op jullie ❤️ Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe wonder. 🍀”, schrijft Monique Smit. En “Fantastisch nieuws!! ❤️ gefeliciteerd! 😘”, laat een andere volger achter. Naast Lina heeft het stel een zoontje genaamd James. In december 2020 overleed hun dochtertje Donna, ze was pas drie maanden oud.

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws