Op déze datum keert Big Brother weer terug op de buis

Een nieuw seizoen is on its way!

We genoten begin dit jaar met volle teugen van Big Brother, dat na meer dan vijftien jaar weer terugkeerde op de buis. Het programma werd meteen weer mega goed bekeken. Enne, daarom is het zo gek nog niet dat er een nieuw seizoen komt. RTL heeft nu de releasedatum bekendgemaakt. We can't wait!

Spannender

Opnieuw laten onbekende Nederlanders zich 100 dagen opsluiten in een huis waar zij 24/7 in de gaten worden gehouden door camera’s. “Big Brother stelt de bewoners van zijn huis opnieuw op de proef met spellen en uitdagingen. Dit seizoen wordt zwaarder, spannender en onvoorspelbaarder”, zo meldt RTL. Ook zou de kijker komend seizoen 'nog meer invloed' krijgen. Wat dat precies betekent, weten we helaas nog niet. Wat we al wel weten, is wanneer het nieuwe seizoen begint.

De nieuwe reeks gaat op 3 januari 2022 van start op RTL 5 en de 24/7 livestream is te volgen via Videoland. De aftrap zal 3 januari om 20.30 uur bij zowel RTL 4 als RTL 5 te zien zijn.

Vorig seizoen

Dit jaar ging Jill er met de winst vandoor na een bloedstollende finale. In de finale namen Jill, Liese en Nick het tegen elkaar op. Het publiek mocht hun stem uitbrengen om te bepalen wie van de deelnemers er met het geldbedrag naar huis zou gaan – én zich de winnaar van Big Brother 2021 mocht noemen. “Ik had het gehoopt. Maar verwacht? Absoluut niet”, aldus Jill destijds. Wij zijn benieuwd naar de nieuwe kandidaten!

Bron: AD | Beeld: RTL

Laatste nieuws