Weekendje weg anyone? Je kunt overnachten in de Italiaanse villa uit ‘House of Gucci’

Waan jij je straks net zoals Patrizia Reggiani aka Lady Gaga in de luxe villa?

Lees ook

Je kunt er bijna niet meer omheen: iedereen heeft het over de nieuwe bioscoopfim House of Gucci: dé high fashion film van het jaar waarin Lady Gaga een van de hoofdrollen speelt. Heb jij 'm al gezien en ook zin gekregen om je onder te dompelen in alle luxe (de murder en drama laten we maar even achterwege)? De riante Italiaanse villa die als decor van de film dient staat binnenkort op Airbnb!

Villa Balbiano

Villa Balbiano heeft een glansrol in de film House of Gucci, waarin het prachtige bouwwerk dienstdoet als huis van de patriarch van de familie Gucci en ons meeneemt naar de Italiaanse luxe van de nineties.

Als een van de grootste privéwoningen aan het Comomeer, beschikt Villa Balbiano over zes luxueuze suites en extravagante, weelderige tuinen die zelfs een onderscheiding hebben ontvangen van de British Society of Garden Designers. Dan moet het wel goed zitten! Wil jij zelf ervaren hoe het is om een nachtje tussen al deze pracht te slapen? Met een beetje geluk kan dat!

De Host biedt een speciaal verblijf aan van één nacht via Airbnb op 30 maart 2022. Een gast en zijn of haar plus één krijgen de kans om een nacht te verblijven in de master suite met toegang tot de prachtigste voorzieningen van de villa, namelijk de eerste vier verdiepingen van het huis, het buitenzwembad, een eigen pier en het boothuis. Een unieke ervaring dus! Heb jij daar wel oren naar? Boekingen voor dit verblijf zullen openen op maandag 6 december om 18:00 uur via Airbnb. Voor het verblijf van een nacht betaal je 1000 euro. Terwijl we afwachten of we het geworden zijn, dromen we weg bij de foto's van dit luxueuze optrekje.

House of Gucci

En als we naast het net vissen, kunnen we gelukkig ook nog in de film genieten van de villa én van Lady Gaga, die iedereen weet te veroveren met haar rol in de film.

Lady Gaga, die met verve de rol van socialite Patrizia Reggiani speelt, wordt nu al genoemd als potentiële Oscar-winnaar. “Ik wist dat ik een moordenares zou spelen,” zegt Gaga. “En ik wist ook hoe snel Italianen als een cliché kunnen worden neergezet als het thema van de film misdaad is. Ik wilde een echt mens van haar maken, geen karikatuur.” Dat moet nog een hele uitdaging zijn geweest, want Patrizia is al haar hele leven ‘larger than life’.

Het hele verhaal over mode en moord binnen de Gucci-familie lees je in de nieuwste Grazia!

Bron: Airbnb, Beau Monde | Beeld: Bruno Erhs, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook