Maxime Meiland open over ruzies met Leroy

Ook Maxime en Leroy ruziën weleens.

Lees ook

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer zijn sinds de geboorte van hun dochtertje Vivé helemaal in de wolken. Het is echter niet alleen maar koek en ei tussen de twee, want ook Maxime en Leroy hebben weleens ruzie. Dat vertelt Maxime aan weekblad Weekend.

Huilen

Dat een relatie niet altijd alleen maar over rozen gaat kunnen Maxime en Leroy wel beamen. De kersverse ouders hebben soms ook hun discussies en daarbij houdt de Meiland-telg het meestal niet droog.

“Als wij ruzie hebben ben ik degene die meteen in huilen uitbarst. Dan vecht ik tegen de tranen, probeer ze in te houden, omdat ik niet zwak wil overkomen. Maar dat lukt helemaal niet. Wat dat betreft ben ik een heel erge softie hoor, als het erop aankomt”, vertelt Maxime openhartig.

Huis

Meestal ruziën de twee over kleine dingen, bijvoorbeeld over het huishouden. “Het zijn altijd gewoon de stomme dingetjes, zoals het niet genoeg in huis doen. Daar gaat het meestal om. Weet je, Leroy is zo zacht, maar kan ook opeens uit zijn slof schieten, en dan moet ik al meteen huilen.”

“Ik ren dan naar boven zodat hij niet ziet dat ik huil. Maar hij weet natuurlijk dat ik gewoon aan het janken ben boven”, aldus Maxime. Gelukkig komt Leroy haar dan wel troosten. Aahw!

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook