Zien: Chrissy Teigen showt resultaat wenkbrauwtransplantatie

Wow!

Lees ook

Chrissy Teigen verraste haar volgens onlangs met een nieuwe look. De vrouw van John Legend gaat sinds kort door het leven met volle fluffy wenkbrauwen en heeft dat allemaal te danken aan de wenkbrauwtransplantatie die ze onderging. Op Instagram deelt ze het resultaat en eerlijk is eerlijk: het ziet er geweldig uit.

Wenkbrauwtransplantatie

Een wenkbrauwpotlood, microbladen, een brow lift en ga zo maar door; er zijn tegenwoordig talloze manieren om mooie volle wenkies te creëren. Nieuw in dit lijstje is de wenkbrauwtransplantatie. Ja, dat lees je goed: net zoals een haartransplantatie. Er worden haartjes uit het achterhoofd gehaald en tussen de wenkbrauwhaartjes geplaatst. Chrissy Teigen besloot er meteen voor te gaan, want naar eigen zeggen had ze nog maar weinig wenkbrauw over.

Nieuwe wenkies

“Als het even kan kies ik ervoor om geen make-up te dragen, dus toen ik hoorde over deze ingreep was ik meteen enthousiast”, legt Chrissy uit op Instagram. Ze is dolblij met het resultaat en deelt een reeks foto's. “Het is zo cool om weer wenkbrauwen te hebben!” Voor haar jongere volgers heeft ze nog een belangrijke boodschap: “Blijf van je wenkbrauwen af en pluk ze niet kaal zoals ik deed!”

Populair

De dokter die Chrissy onder handen heeft genomen, legt op Instagram uit waarom deze behandeling zo populair is geworden. Volgens hem hebben te veel mensen, zelfs hele generaties, hun wenkbrauwen zo vaak geëpileerd omdat het toen trendy was, waardoor het niet meer terug is gegroeid. “Je wenkbrauwen zijn zo belangrijk in je gezicht”, zegt hij. “Ze omlijsten je ogen en dat kan positief zijn, maar ook heel irritant als je de hele ochtend bezig bent ze bij te tekenen.” Voor Chrissy is dat nu in ieder geval niet meer nodig!

Bron: Happy in Shape | Beeld: BrunoPress, Instagram Chrissy Teigen

Laatste nieuws

Zie ook