Bibi Breijman en Waylon zetten jarige dochter Teddy in het zonnetje

Te lief!

Lees ook

Bibi Breijman en Waylon delen regelmatig schattige kiekjes van hun gezinnetje op Instagram. Dat zal binnenkort alleen maar meer worden nu Bibi in verwachting is van hun tweede kindje. Ondertussen kunnen we nog even wegzwijmelen bij een paar hele schattige kiekjes van dochtertje Teddy, die vandaag alweer drie kaarsjes mag uitblazen.

Jarig

Waylon en Bibi zijn dolgelukkig met kleine Teddy en zetten haar vandaag in het zonnetje door een paar hele lieve foto's en video's op Instagram te delen. “Drie jaar en iedere dag een beetje stouter…”, schrijft Waylon bij een reeks foto's.

Dansend begin

Ook Bibi plaatst een superschattige video van Teddy op the gram, waarin ze vrolijk en dansend het liedje 'lang zal ze leven' zingt. “Ons feest begon om 6.30 uur”, schrijf Bibi in de caption. Aahw!

Tijdmachine

Enne, naast het schattige filmpje plaatst Bibi ook nog wat mega schattige kiekjes én een lief berichtje. “Drie kaarsjes voor de altijd huppelende kruimel”, begint ze bij de post. “Met jou vliegt de tijd zonder tijdmachine. Daarom knipper ik liever niet. Dat gezichtje van gister is nu alweer anders. Ik kan wel janken terwijl ik het vertel, het klinkt zo cliché. Maar sinds jij er bent gaat de tijd veel te snel.”

Reacties

In de comments barst het van de felicitaties. Zo reageert Chantal Janzen: “Oooooooohw TEDD!! Gefeliciteerd! We love you.” En Kriss Kross Amsterdams Yuki reageert: “Gefeliciteerd! ❤️” Lief!

Bron: Story | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook