Déze vier nieuwe mannen maken hun opwachting in Prince Charming

Oeh la la...

Het tweede seizoen van Prince Charming is vandaag heel romantisch van start gegaan met een prachtig huwelijksaanzoek. Maar dat was niet de enige verrassing die we zagen. Na de eerste stropdassenceremonie, maakten we namelijk kennis met vier nieuwe, knappe mannen.

Deelnemers

Prince Charming is vandaag dan eindelijk met een dubbele aflevering begonnen bij Videoland. Door middel van groeps- en solodates wil Chris erachter komen wie van de mannen bij hem past. Alle heren verblijven – net als vorig jaar – in een prachtig palazzo en doen hun best om het hart van Chris te veroveren. Iedere aflevering moet prince charming himself tijdens een heuse ceremonie beslissen welke man hij naar huis stuurt en welke mannen in het palazzo mogen blijven.

Na de eerste stropdassenceremonie maken echter vier nieuwe mannen hun intrede in Il Palazzo. Bekijk hieronder wie de nieuwkomers zijn en bekijk hier wie eerder al naar Italië afreisden.

Bobby – 38 jaar

Bobby werkt als zanger, presentator en coach en is een vrije vogel. Hij is iemand die alles voor zijn vrienden overheeft en dan ook voor ze door het vuur zou gaan. Bobby streeft ernaar om altijd de beste versie van zichzelf te zijn. Zijn ideale partner staat open voor alle avonturen die het leven te bieden heeft.

Bobby

Lars – 27

De 27-jarige Lars is researcher bij een onderzoeksbureau en werkt ook nog eens als spinning instructeur. Hij staat dag en nacht klaar voor de mensen om hem heen, en hij moedigt mensen altijd aan om dingen te doen waar ze blij van worden. Lars woonde maar liefst zeven jaar in het buitenland en is inmiddels helemaal klaar voor een serieuze relatie. Wat hij zoekt in een partner? Iemand die goed voor zichzelf zorgt en hem af en toe een beetje kan remmen.

Lars

Michael Paul – 29 jaar

Michael Paul werkt als store manager bij een kledingwinkel en staat bekend als een echte doorzetter. Hij is een lachebek die altijd voor iedereen klaarstaat. In zijn vrije tijd zwemt hij graag en hij vindt het maar al te leuk om wijnproeverijen met zijn vrienden te houden. Michael knapt af op mensen die arrogant of betweterig zijn.

Michael Paul

Roy – 27 jaar

Roy werkt als supply chain specialist en staat bekend als sociaal dier. Niet zo gek dat hij dan ook een brede sociale kring in heel Nederland heeft en het leuk vindt om nieuwe mensen te leren kennen. Een van zijn hobby's? Dat is toch wel het verzorgen van zijn vele planten. Wat Roy aantrekkelijk vindt in een man? Iemand die gepassioneerd is over iets.

Roy

Beeld: Videoland (Jasper Suyk)

Laatste nieuws