Wedding bells: Prince Charmings Ferdi op één knie voor Marvin

He said yes!

Het tweede seizoen van Prince Charming ging vandaag dan eindelijk van start bij Videoland. Enne, Prince Charmings Marvin en Ferdi uit seizoen één hadden de eer om de eerste aflevering wel heel romantisch af te trappen. Zo ging Ferdi voor zijn grote liefde op één knie om hem vervolgens ten huwelijk te vragen. Marvins antwoord? “Ja, natuurlijk!”

Lieve woorden

Marvin en Ferdi hebben door hun deelname aan Prince Charming de liefde van hun leven gevonden. Dat de heren nog steeds dolgelukkig met elkaar zijn bleek gisteren al uit een teaser die Videoland op Instagram deelde over de eerste aflevering.

Zo blikt Ferdi terug dat hij even Marvins nummer twee was, aangezien Marvin in de finale voor Marnix koos. Maar dat hij inmiddels zeker weet dat ze elkaars nummer één zijn. “Ik word heel blij van jou. Ik vind je leuk, ik vind je lief. Jij maakt mij echt een gelukkig mens”, deelt Ferdi vervolgens. Wij vonden deze teaser al verdacht veel op het begin van een huwelijksaanzoek lijken en vanochtend bleek dat dat ook zo was.

Huwelijksaanzoek

“Maar je zou me compleet gelukkig maken als ik jou mijn man mag noemen. Lieve Marvin, wil me met mij trouwen?”, vraagt Ferdi stralend. “Ja, natuurlijk”, antwoordt een emotionele, maar blije Marvin daarop. Awh!

Halverwege de eerste aflevering brengen de kersverse verloofden ook nog even een bezoekje aan de twaalf heren die voor de nieuwe prince charming Chris naar Italië zijn afgereisd. Daar delen de twee meteen het heuglijke nieuws met de kandidaten. Hopelijk lukt het hen ook om de liefde van hun leven te vinden.

Beeld: Prince Charming

Laatste nieuws