Oeh! Déze oude bekende keert even terug in GTST

Dat is leuk!

Lees ook

Sinds Bartho Braat een aantal jaar geleden stopte met Goede Tijden, Slechte Tijden zou menig fan hem graag weer zien terugkeren in Meerdijk. Gelukkig doet Bartho dat ieder jaar sinds zijn vertrek ook, want Jef – Bartho dus – speelt Sinterklaas in de soap.

Vertrek

Vijf jaar geleden nam Meerdijk afscheid van een vertrouwd personage. Jef vertrok toen samen met zijn broer Robert naar een wijnboerderij in Frankrijk, om daar samen te gaan genieten van hun oude dag.

Bartho nam de rol van Jef Alberts voor maar liefst 25 jaar voor zijn rekening, totdat hij een tijd geleden besloot dat het tijd was voor 'nieuwe dingen'. Gelukkig kon hij toch niet helemaal afscheid nemen van zijn rol, want ieder jaar speelt hij nog voor Sinterklaas in de serie.

Terugkeer

Ook dit jaar keert hij gelukkig weer terug als de goedheiligman, zo meldt de GTSTCourant. Volgende week kunnen we dus weer een glimp opvangen van Jef. Helaas niet voor lang, want we weten allemaal dat Sinterklaas gewoon weer terugkeert naar Spanje na pakjesavond.

Bartho moest trouwens één jaar 'in Spanje' blijven tijdens Sinterklaas. In 2019 lag hij namelijk in het ziekenhuis voor zijn darmen. Dit jaar is hij er gelukkig wel weer gewoon bij. Of Bartho een definitieve terugkeer in de soap ziet zitten? Vorig jaar gaf de acteur nog aan dat hij dat wel ziet zitten. “Ik wil best terug, zeker, dat zou ik heel erg leuk vinden.” Dat lijkt ons ook heel leuk!

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress, GTST

Laatste nieuws

Zie ook