Zó ziet de dochter van Michiel Huisman eruit

Ze is alweer veertien jaar.

Lees ook

De prachtige dochter van Michiel Huisman en Tara Elders is inmiddels veertien jaar oud. Toch horen en zien we weinig van Hazel Judith Huisman. Zo zouden haar ouders er dan ook alles aan doen om het meisje uit de schijnwerpers te houden. Toch lijkt dit bijna onmogelijk. Benieuwd naar hoe Hazel er tegenwoordig uitziet? Kijk mee.

Films

In 2007 beviel actrice Tara Elders – bekend van de film Phileine zegt sorry – van Hazel. Twee jaar later vertrok het gezin naar New Orleans in Amerika, zodat vader Michiel kon werken aan zijn carrière. En ja, dat deed-ie! Zo sleept de hunk rol na rol binnen voor de grootste films en series. Denk aan de hitserie Game of Thrones en de film The Age of Adaline. En sinds deze week is hij ook in de gloednieuwe kerstfilm A Boy Called Christmas te zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Michiel Huisman (@michielhuisman)

Dochter

Met zo’n bekende vader, zal je verwachten dat ook dochter en vrouw veel in de spotlights te zien zijn. Dit blijkt echter niet zo te zijn. Heel af en toe deelt Michiel een foto van zijn prachtige dochter op Instagram. Al zien we dan alleen haar achterkant, inclusief een bos blonde lokken. Toch duikt er zo af en toe een kiekje op van Hazel.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook