Huh? Moeder Teen Moms Farrah Abraham is nu rapper

Plot twist!

Lees ook

We kennen Farrah Abrahams natuurlijk van MTV-programma's 16 and Pregnant en Teen Mom. We kregen daar natuurlijk regelmatig een glimp van dochtertje Sophia, maar ook Farrahs eigen moeder, Debra Danielsen, was weleens in de serie te zien. Enne, Debra heeft nu wel een heel eigenaardige carrièrestap gemaakt.

Rapper

Farrah tikt inmiddels de dertig aan en is duidelijk besties met haar dochter. Beiden zijn ze bijna niet meer te herkennen. Sophia is ineens een heuse teenager. Op haar Instagramaccount (met ruim 600 duizend volgers) laat ze haar volgers make-uptutorials zien (ja, met fake eyelashes) en bewijst ze geregeld dat ze een natural is voor de camera.

Dat ze niet bang is om in de spotlights te staan heeft Sophia vast van haar mama en oma geërfd, want oma Debra is tegenwoordig rapper…

Nummer en videoclip

Ja, dat lees je goed! Debra heeft haar eerste nummer genaamd Bullets & Booze uitgebracht. Op Instagram deelt ze een teaser van de videoclip. Haar volgers weten niet want ze overkomt. “Wait, what?” en “Gebeurt dit echt?”, schrijven haar volgers in de comments.

De videoclip speelt zich af op een begraafplaats, wat mogelijk verwijst naar het stukgelopen contact tussen Debra en haar dochter Farrah. Enne, het lijkt erop dat dit nummer nou niet echt voor een vliegende start van Debra's rapcarrière heeft gezorgd. Zo'n 13.000 mensen bekeken de video. Aii…

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook