Prince Charmings Chris over kandidaten naar huis sturen: ‘Dat is nooit leuk’

'Het is heel onwerkelijk.'

Morgen is het dan eindelijk zover en gaat het tweede seizoen van Prince Charming van start. Om de ware te kunnen vinden, moest de felbegeerde vrijgezel Chris tijdens elke ceremonie een man naar huis sturen, en dat vond hij toch wel lastig.

Liefde

Chris deed eerder al aan Grazia uit de doeken dat hij tijdens zijn deelname aan Prince Charming de ware hoopt te vinden. “Ik ben nu echt klaar om de liefde van mijn leven tegen te komen”, gaf hij dan ook aan.

Daarnaast heeft Prince Charming himself nog een mooie reden waarom hij meedoet aan het programma. “Ik zie het als een mooie kans om een bijdrage te leveren aan de queer community, en de zichtbaarheid van de homoseksuele gemeenschap in de samenleving te tonen. Het programma is zo mooi en romantisch, en ik denk dat Marvin vorig jaar wel heeft laten zien dat het serieuze liefde kan opleveren.”

Mannen naar huis sturen

Om de liefde van zijn leven te kunnen vinden, moet Chris tijdens elke ceremonie in het programma van een man afscheid nemen. En dat vond hij toch wel lastig. “Het is heel onwerkelijk om te mogen kiezen tussen zoveel verschillende mannen. Dat voelt heel bijzonder”, deelt hij met Shownieuws.

“Het is nooit leuk om iemand af te wijzen, of iemand naar huis te moeten sturen. Zeker niet als daar gevoel bij komt kijken. Of ik de verkeerde naar huis hebt gestuurd? Dat weet ik niet, en daar ga ik me ook niet over uitlaten. Dat gaan we de komende weken misschien wel zien”, Hmmm…

Prince Charming is vanaf morgen 24 november te zien bij Videoland.

Beeld: Prince Charming

Laatste nieuws