Oh no! Slecht nieuws voor Sex And The City-fans

Too bad...

Lees ook

In januari maakte HBO, na maanden van speculatie, finally bekend dat er nieuwe afleveringen van Sex and the City in de maak zijn. De afgelopen maanden werd hier steeds meer over duidelijk, behalve wanneer de reboot nou eindelijk te zien is. Nu blijkt echter dat Nederlandse fans nog een hele tijd moeten wachten op de reboot.

HBO Max

And Just Like That – zoals de reboot heet – is al vanaf 9 december in Amerika op HBO Max te zien. We hadden gehoopt dat de reboot ook rond deze tijd in Nederland te zien zou zijn, maar niets blijkt minder waar. We leggen je uit hoe het zit.

Series die op HBO staan, worden in Nederland via Ziggo Movies & Series uitgebracht. Originele HBO-series worden op dit moment echter niet meer aangeboden via Ziggo, en omdat And Just Like That een HBO-original is, kunnen we deze nog niet snel in Nederland bekijken.

Verhaal

Wanneer we de reboot dan wel kunnen kijken in Nederland? Dat is helaas nog niet duidelijk. HBO Max wordt als het goed is ergens in 2022 in Nederland geïntroduceerd, maar een officiële datum is nog niet bekend. HBO Max is al wel beschikbaar in andere Europese landen als Denemarken, Zweden en Spanje. Hopelijk voegen ze Nederland gauw toe aan het lijstje!

Wat je ook alweer van de reboot kunt verwachten? We zagen Carrie, Miranda en Charlotte voor het laatst in 2010 in de film Sex and the City 2. Inmiddels zijn de dames in de vijftig en naar verluidt hebben de New Yorkers een aantal vriendschappen vaarwel gekust. Uiteraard wordt ook in beeld gebracht wat de vriendinnen in de tussentijd hebben uitgespookt én wat er nog meer speelt in hun levens. Uiteraard speelt ook de coronacrisis een rol in And Just Like That. Het (COVID-19, red.) wordt natuurlijk een onderdeel van de verhaallijn”, liet Sarah Jessica weten aan Vanity Fair. “Corona trof New York vorig jaar zwaar en dat is de stad waar de karakters wonen”, verklaarde de actrice. Hieronder kun je de eerste teaser vast bekijken!

Bron: Telegraaf | Beeld: SATC

Laatste nieuws

Zie ook