Chantal Janzen openhartig over fillers: ‘Ik had hamsterwangen’

'We rommelen allemaal maar wat aan. Staar je nooit blind op anderen. Je weet nooit waar zij weer mee worstelen', deelt de presentatrice.

Lees ook

Dat Chantal Janzen niet vies is van een beetje zelfspot, moge duidelijk zijn. Zo deelt de presentatrice regelmatig hilarische berichten op Instagram. Dit keer neemt ze zichzelf ook weer even op de hak, maar steekt ze tegelijkertijd iedereen die weleens onzeker is een hart onder de riem.

Fillers

Op Instagram plaatst Chantal namelijk een openhartig bericht over haar 'hamsterwangen'. Chantal deelt in het bericht dat ze weleens heeft geëxperimenteerd met fillers, en wil haar volgers een belangrijke boodschap meegeven. “Toen ik experimenteerde met fillers had ik hamsterwangen. Nu zonder fillers heb ik kraaienpoten. Wel gezellig dat het toch altijd in het dierenthema blijft”, schrijft de presentatrice bij een prachtige foto van zichzelf.

Boodschap

“We rommelen allemaal maar wat aan”, gaat ze verder. “Staar je nooit blind op anderen. Je weet nooit waar zij weer mee worstelen. Je probeert weleens wat, en soms pakt dat goed uit en soms niet. Of dat nou kleine of grote dingen zijn in ‘t leven, werk of privé. You win some you lose some. Je valt, staat op, en moet door”, aldus Chantal.

De musicalster sluit haar bericht af met een serieuze boodschap. “Bottomline: probeer maar zoveel mogelijk te lachen. Lol te hebben, plezier te maken. Dingen minder serieus te nemen die dat ook niet waard zijn. Vooral dingen van jezelf. Lach erom. Er zijn, helaas, vaak veel ergere dingen. Als je iemand in je omgeving verliest zet je dit zo enorm aan het denken. Maar begin jij er maar gewoon eerder aan oké? Liever op je bek gaan dan spijt dat je het niet hebt geprobeerd. Dus… Geniet! Man het leven is toch zo kort. Vreet het op, verdomme, wacht niet, leef!!! DOE!!!” You go, Chantal!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook