Oeh! Peaky Blinders-regisseur hint op mogelijke releasedatum 6e seizoen

Wij kunnen niet wachten!

Het is alweer twee jaar geleden dat seizoen vijf van Peaky Blinders op Netflix verscheen. Door de coronacrisis liet het zesde – en sadly het laatste – seizoen al even op zich wachten, maar nu is er dan eindelijk goed nieuws! De regisseur van de serie deelt namelijk een mysterieus bericht op Instagram.

Releasedatum

Vorige maand werd al bekend dat de opnames voor het zesde seizoen – en de tevens daarbij horende vervolgfilm – helemaal zijn afgerond. Op Instagram deelt regisseur Anthony Byrne al een kleine sneak peek van het laatste seizoen. “We’re coming for you sooner than you think. By order of…“, zo luidt de caption.

In de teaser is te zien dat hoofdpersoon Cillian Murphy met een grote tas door de lege straten van Birmingham(?) loopt. Vervolgens staat er “Peaky Blinders, early 2022“. Oeeeh! Zou dat betekenen dat we begin volgend jaar al naar het zesde seizoen kunnen kijken? Fingers crossed!

Verhaal

Peaky Blinders ontleent haar naam aan de gelijknamige bende die net na de Eerste Wereldoorlog actief was in Birmingham. In het vijfde seizoen krijgt de bende, onder aanvoering van Tommy Shelby (een rol van Cillian Murphy), te maken met de beurskrach van 1929.

Bron: Man Man | Beeld: Peaky Blinders

Laatste nieuws