Linda Hakeboom deelt prachtig nieuws: ‘Mijn kankerbehandeling is afgerond’

'Vandaag is het feest!'

Linda Hakeboom heeft zojuist heel goed nieuws op Instagram gedeeld. De documentairemaker laat weten dat ze haar kankerbehandeling heeft afgerond.

Feest

“Wát een gek moment. Als je de diagnose krijgt, staat je leven van de één op de andere dag in het teken van deze ziekte”, begint Linda, die vorig jaar de diagnose borstkanker kreeg, haar bericht op Instagram. “En nu ga ik weer vooruitkijken. Nog géén idee wat dat in gaat houden… We zien het wel! Wat er ook gebeurt, vandaag is het feest! 🥳🍰.”

Ook deelt Linda een foto op social media waarop te zien is dat ze door het dolle is dat de behandeling is afgerond.

Berichten

Linda is niet de enige die dolgelukkig is met dit nieuws. Zo laten veel followers een berichtje achter in de comments. “Oh lieve Linda, ik ben zo blij voor jou en ongelofelijk trots op jouw positieve uitstraling en de manier waarop jij in het leven staat”, laat Bridget Maasland weten. “Giga trots op jou, lieveling”, deelt Robbert Rodenburg. En ook Chantal Janzen, Jessie Jazz Vuik, Elise Schaap, Lil Kleine, Romy Monteiro en Bass Smit laten een lief berichtje achter.

In juni deelde Linda het bericht op Instagram dat ze een aantal weken 'vrij' was van de kanker, maar dat ze opnieuw een aanvullende chemo kreeg. “Ten eerste: nee, de kanker is níet terug! Gelukkig. Ik krijg deze aanvullende chemo, omdat er altijd een kans is dat er ergens in mijn lichaam een kwaadaardige cel achtergebleven is. Omdat er bij de operatie nog wat kwaadaardige rotzakjes zijn gevonden, moeten we daar toch vanuit gaan”, vertelde de documentairemaker hierover. De presentatrice gaf daarna aan dat ze een lichtere chemo zal krijgen. “Ze noemen het ook wel ‘chemo light’, het gaat niet met een infuus, maar met pillen die je zelf thuis kan nemen.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws