AYTO’s Dividivi vertelt hoe ze aan haar bijzondere naam komt

Aha!

Lees ook

Het eerste Nederlandse seizoen van Are You The One is in volle gang en we leren de deelnemers dan ook steeds beter kennen. Zo vertelde Dividivi in de zesde aflevering hoe ze aan haar bijzondere naam is gekomen.

Opdrachten

In Are You The One? gaan tien single mannen en tien single vrouwen op zoek naar de ware en worden ze al vóór hun intrede in de villa door wetenschappelijke experts aan elkaar gekoppeld. In de villa proberen ze door middel van verschillende opdrachten te achterhalen wie voor hen the one zou moeten zijn. Wie de opdracht wint mag op date en kan vervolgens in de truth booth komen, waar bekend wordt gemaakt of jij en je date dé perfecte match zijn.

Feitje

In de zesde aflevering is het bij de challenge aan de mannen om erachter te komen welke dame bij welk feitje hoort. Een van die feitjes is dat een van de dames met een scheef hoofd is geboren. De mannen hebben geen idee wie dit zou kunnen zijn. Het blijkt uiteindelijk om Dividivi te gaan. Gelukkig licht de blondine toe waar dat feitje precies vandaan komt.

“Mijn moeder vertelde me dat ik met een scheef hoofd geboren ben en dat ze mij daarom mijn naam heeft gegeven: de dividiviboom groeit ook scheef”, aldus Dividivi. Aha!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook