Hartverwarmend: dit zijn de eerste emotionele beelden van Echte Gooische Moeders seizoen 2

‘Samen kunnen we alles aan.’

Lees ook

Echte Gooische Moeder Pauline deelde begin oktober het verdrietige nieuws dat haar dochtertje Belle door vroeggeboorte is overleden. Dat dit nieuws ook haar beste Gooische vriendinnen Bo, Florine, Kimberly en Leslie enorm raakte, is te zien in de eerste beelden van Echte Gooische Moeders seizoen 2.

Eerste beelden seizoen 2

Videoland plaatste zojuist de allereerste beelden van het tweede seizoen van Echte Gooische Moeders op Instagram. Hoewel de trailer vrolijk begint, moeten we na een paar seconden de tissues erbij pakken. Zo blijkt dat de vroeggeboorte van Belle ook in de serie aan bod zal komen. “Soms loopt het leven anders dan gedacht, en gebeuren er vreselijke dingen. Dit is wel het echte leven en daarom wil ik mijn verhaal met jullie delen”, vertelt Pauline.

“Ik zou nog zo graag, nog één keer, haar willen vasthouden”, vertelt een emotionele Pauline later over haar dochtertje aan haar vriendinnen.

Beste vriendinnen

Gelukkig heeft Pauline veel steun aan haar vriendinnen. “Samen kunnen we alles aan”, zeggen de dames in koor. De rest van de beelden bestaan dan ook uit zowel een traan als een lach.

Echte Gooische Moeders seizoen 2 is vanaf donderdag 25 november te zien bij Videoland. Bekijk hieronder alvast de eerste beelden.

Beeld: Videoland (Nick van Ormondt), Instagram

Laatste nieuws

Zie ook