Temptations Delphine schept duidelijkheid over ‘camera’s in huis’

'Dat was niet zo bedoeld hoor. Toen ik Bert leerde kennen, loog hij al vanaf het eerste moment dat ik hem zag tegen mij', vertelt ze.

Lees ook

The drama continues! Temptation Island: Love or Leave mag dan afgelopen zijn, maar dat betekent nog niet dat de deelnemers al uitgesproken zijn. In de laatste aflevering van Temptation Thirstday doet Delphine een aantal opvallende onthullingen.

Camera’s

Tijdens Temptation werd duidelijk dat Delphine en Bert eenmaal terug in Nederland nog een hoop te bespreken hadden. De twee haalden continu naar elkaar uit in het programma en deden de ene na andere onthulling over hun relatie. Zo zou Delphine zelfs camera's opgehangen hebben in huis, om Bert in de gaten te houden.

Enne, dat zou niet de enige move zijn waarmee ze Bert kon traceren, zo vertelt Delphine nu zelf voor de camera bij FawrynotSawry.

Steentjes

Over de camera's zegt Delphine: “Dat was niet zo bedoeld hoor. Toen ik Bert leerde kennen, loog hij al vanaf het eerste moment dat ik hem zag tegen mij. Over zijn werk”, begint Delphine. Bert zou gelogen hebben over dat hij naar zijn werk ging, maar volgens Delphine ging hij nooit weg met de auto.

Ze besloot om maatregelen te treffen. “Ik was het zo zat, dat ik steentjes onder zijn autoband heb gelegd om te kijken of hij zou wegrijden. Maar die lagen er 's avonds nog, waarna ik in de camera's ging kijken om te zien wat hij aan het doen was.” Ze gaat verder: “Het was niet om hem te controleren, ik wilde gewoon weten wat hij aan het doen was.”

Presentatoren Fawry en René Watzema reageren geschokt op de uitspraken van Delphine. Op de vraag of Delphine zichzelf als jaloers zou beschouwen, zegt ze: “Ik was echt niet jaloers, maar ik had gewoon mijn redenen”, aldus de realityster. Hmm…

Bron: Temptation Thirstday | Beeld: Temptation Island, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook