Frank Lammers en Tom Waes over ergste Undercover-draaidag: ‘Het was verschrikkelijk’

De acteurs zouden deze dag niet graag herbeleven.

Lees ook

Het leven van een acteur gaat niet alleen over rozen. Iets waar Frank Lammers en Tom Waes over mee kunnen praten. De acteurs schoven onlangs bij Humberto aan om over het derde seizoen van Undercover te praten. Zo blikten de heren onder andere terug op hun ergste draaidag voor het nieuwe seizoen.

Opnames in de vrieskou

Gisteren verscheen dan eindelijk de eerste aflevering van seizoen drie van Undercover op Netflix. Hoewel de opnames voor het nieuwste seizoen inmiddels achter de rug zijn, kan Frank zich de ergste draaidag nog goed voor de geest halen.

“Het was verschrikkelijk”, vertelt de acteur. Vervolgens legt collega Tom uit dat de heren in de vrieskou een scène gingen opnemen. Dit deden ze alleen niet in een dikke jas en warme handschoenen. Voor deze scène werd het stel halfnaakt en geboeid in een busje gelegd.

De hele nacht

Omdat de opnames in de vrieskou plaatsvonden, kwamen er ademwolkjes uit de monden van de acteurs als ze praatten. Om dit te voorkomen kregen de heren een ijsblokje in hun mond. Zodra de opnames van start gingen, moesten ze die uit hun mond halen. “Dan komt er even geen wasem uit je mond”, laat Tom weten. Ook deelt Frank dat de handboeien strakker gingen zitten, als het busje ging rijden. Helaas was het opnemen van de scène niet iets wat binnen een half uurtje klaar was. De cast en crew heeft er de hele nacht over gedaan om de scène op te nemen.

Maarre, dat was nog niet alles. Zo kwamen de heren zo'n drie weken later van een koude kermis thuis. De regisseur kwam toen namelijk met het slechte nieuws dat de scène opnieuw opgenomen moest worden. “We hebben het allemaal voor de kat zijn k** gedaan”, blikt Frank nog steeds balend terug. Aiii…

Bron: Superguide | Beeld: Undercover

Laatste nieuws

Zie ook