Temptations Donna dacht dat zwembad oplichtte voor haar

Donna dacht dat Temptation Island vroegtijdig ten einde zou komen voor haar.

Het afgelopen seizoen van Temptation Island: Love or Leave was in tegenstelling tot het eerste seizoen een tikkeltje anders. De singles kregen namelijk de mogelijkheid om deelnemers vroegtijdig naar huis te sturen wanneer zij zich niet voldoende openstelden. En ja, dit gebeurde natuurlijk al vrij snel in het seizoen. Donna dacht echter dat niet Deborah, maar zij hiervan de dupe zou zijn.

Zwembad

In de eerste twee afleveringen werd een nieuw element in het programma geïntroduceerd. Gaan de lampen van het zwembad aan, dan is er in de andere villa iets aan de hand. Een van de deelnemers stelt zich dan niet genoeg open en krijgt 24 uur om dit te veranderen. Lukt dit niet voldoende, dan kunnen de singles ervoor kiezen om deze deelnemer mét partner naar huis te sturen. In de derde aflevering werden Koen en Deborah dan ook al naar huis gestuurd.

Plot twist

Toch dacht Donna dat zij door de singles naar huis werd gestuurd. “Toen dat zwembad oplichtte, dacht ik dat het voor mij was”, vertelt Donna in Temptation Love Therapy. “Ik was eigenlijk nog wel iets saaier”, stelt Donna. “Deborah praatte nog wel meer tegen de jongens en ik was meer van: we zien wel.”

Donna bleek echter safe te zijn, terwijl Deborah haar spullen kon pakken. De singles waren ervan overtuigd dat zij en Koen meant to be waren. Tijdens de reünie-aflevering bleek echter dat het stel naderhand alsnog uit elkaar is gegaan. Too bad!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws