Zien: Temptations Bert deelt foto met nieuwe vriendin

'Ik laat het verleden met Delphine achter mij', schrijft hij bij de foto met zijn nieuwe lover.

Lees ook

Nadat Bert in Temptation Island: Love or Leave officieel bekend maakte dat hij en Delphine niet meer samen zijn, vertelde hij met een big smile over de nieuwe liefde in zijn leven. Enne, inmiddels heeft Bert ook het eerste kiekje met zijn vriendin op Instagram gedeeld.

Emotioneel verhaal

We kregen in de laatste aflevering van Temptation Island al het een en ander te horen over de nieuwe vlam van Bert, maar pas sinds gister is de relatie tussen de twee Instagram official. Bert deelt namelijk een foto samen met zijn nieuwe vriendin Kelly op Instagram. De twee kijken allebei vrolijk de camera in, en we moeten toegeven, het is een knap stel.

Niet alleen post Bert de foto van Kelly, ook deelt hij een emotioneel bericht. “Einde van Temptation 2021″, begint Bert. “Blij dat alles gezegd is en dat alle beelden op tv zijn geweest. Het was een heftig seizoen met ups en downs.”

‘Ongelooflijk gelukkig’

“Ik heb vrienden leren kennen die ik nooit ga vergeten. Ook heb ik veel geleerd over mezelf en heb ik direct een drastische beslissing genomen”, gaat Bert verder. Hij vertelt vervolgens dat hij het verleden met Delphine achter zich laat, maar wil benadrukken dat het echt niet alleen om slechte herinneringen gaat. “We hebben in die tien jaar ook mooie momenten gehad. Ik wens haar dan ook alle geluk toe in de toekomst.”

Bert eindigt zijn verhaal met een lief bericht aan zijn kersverse liefde. “Kelly, ik kan je alleen maar bedanken om aan mijn zijde te staan. Je hebt mij weer in liefde laten geloven en voelen. Ik ben ongelooflijk gelukkig en kijk uit naar onze toekomst. Temptation is niet alleen kommer en kwel geweest, want het heeft jou in mijn leven gebracht. Dus, eind goed al goed.”

En uiteraard sluit Bert zijn berichtje af met een vraag én antwoord. “Hoop ik dat onze liefde voor altijd is? Ja. Ik hoop dat het voor altijd is.”

Bron: Love Reality | Beeld: Temptation Island: Love or Leave

Laatste nieuws

Zie ook