Om déze reden kwam Aylin aan het einde van Temptation Island niet meer aan het woord

Dit heeft volgens de beauty een duidelijke reden.

Lees ook

De laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave gaf niet alleen veel duidelijk, het riep bij veel kijkers ook vraagtekens op. Nadat Efrain vertelde dat hij en Aylin weer een happy koppel zijn, kwam Aylin zelf niet in beeld. Maar waarom was dat eigenlijk zo?

Meerdere redenen

Efrain die met een big smile vertelde dat hij en Aylin weer samen zijn, dat was leuk om te horen, maar toch hoopten we op een romantische hereniging tussen de twee. Aylin kwam echter niet meer in beeld – en dat was niet zonder reden.

Via Instagram Stories laat de beauty weten: “Ik krijg heel vaak de vraag waarom ik bij het laatste shot niet in beeld ben. Dat heeft meerdere redenen.”

‘Tussen mij en het programma’

Vervolgens geeft Aylin een uitleg over de redenen. “Dingen die me zijn aangedaan wat niet door de beugel kan. Dit is tussen mij en het programma”, legt ze uit.

Gelukkig laat Aylin weten dat Efrain haar veel steun heeft gegeven in de periode na Temptation. “Ik wil me focussen op positieve dingen, zodat ik snel weer de oude ben. Ik ben super dankbaar voor alle liefde die ik krijg.” Hmm…

Beeld: Temptation Island: Love or Leave, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook