Cancel je plannen: Undercover 3 staat vanaf vandaag op Netflix

Beste nieuws van de dag.

Lees ook

Na het tweede seizoen van Undercover én de film Ferry hebben we nog steeds geen genoeg van al het drama rondom Ferry Bouman. De drugsbaron maakt genoeg mee in zijn leven en daar kunnen we geen genoeg van krijgen. Goed nieuws, want vandaag kunnen we ein-de-lijk de eerste aflevering van het derde seizoen bekijken!

Undercover 3

In het derde seizoen zien we Bob, die wegens wangedrag bij de politie is ontslagen. Hij heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Drugsbaron Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een ander. Het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut staan namelijk aan het roer.

Undercoveragent

Of we niets meer van undercoveragent Bob te zien krijgen? Hell no. Nadat een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Hierom besluit de politie Bob een voorstel te doen: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als hij opnieuw als undercoveragent aan de slag gaat en de verrader weet te ontmaskeren.

Met een flinke portie tegenzin besluit Bob de klus aan te nemen, om zijn leven op de rails te krijgen. Dit plan loopt echter anders dan verwacht, aangezien Bob niemand minder dan Ferry Bouman tegen het lijf loopt… Kijken, dus!

Beeld: Netflix

Laatste nieuws

Zie ook