Temptations Donna maakt korte metten met geruchten over romance met Jimi

De beauty legt haarfijn uit waarom de twee geen relatie hebben.

Lees ook

Donna verliet Temptation Island: Love or Leave zonder Nico, maar wel met vlinders in haar buik. De beauty had het namelijk heel erg gezellig met Jimi, al liep deze romance in Nederland al gauw op de klippen. Via Instagram maakt Donna duidelijk waarom een relatie tussen de twee er niet in zat.

Duidelijke taal

“Ben je nog samen met Jimi?”, is de vraag die Donna naar eigen zeggen té vaak moet beantwoorden. De beauty is er behoorlijk klaar mee, en schenkt via Instagram Stories dan ook “for once and all” klare wijn over de geruchten rondom haar en Jimi.

Okay, for once and for all: The Jimi story. Ik ga hier nog één keer iets over posten en dan is het wel klaar en duidelijk”, begint Donna. “Ik had tijdens Temptation Island echt een hele goede klik met Jimi. Hij heeft mijn tijd daar echt veel mooier gemaakt. We hebben leuke dates en feestjes gehad. En ja, ook een goede dreamdate. Maar realistisch gezien passen wij totaal niet bij elkaar, onze levens matchen echt niet.” Duidelijk!

Nieuwe liefde

Donna is op dit moment happy single en Jimi heeft alweer een nieuwe liefde aan de haak geslagen. Via Instagram maakte de Temptation-deelnemer namelijk bekend dat hij een nieuwe vriendin heeft. Love Reality wist de foto van de twee vast te leggen.

Niet Donna, maar Maise Meire is de vriendin van Jimi. De lovebirds hebben elkaar ontmoet tijdens zijn vakantie in Brazilië, waar hij na Temptation Island meteen naartoe ging. Net als Jimi, heeft Maise ook Braziliaanse roots. Wat zijn ze lief samen!

Bron: Love Reality | Beeld: Temptation Island: Love or Leave, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook