Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha! Hierom koos Anouk voor een gemillimeterd kapsel

De zangeres vertelt waarom ze afscheid nam van haar lokken.

Anouk

Rockchick Anouk hebben we in het verleden met verschillende looks gezien. Van sexy bangs en een korte bob tot de bekende blonde lokken. Toch zijn de lange blonde lokken ook verleden tijd, want de zangeres koos onlangs voor een stoere buzz cut. Bij Jinek vertelt ze wat de reden hiervan is.

Gemillimeterd kapsel

De zangeres kiest wel vaker voor een nieuwe, opvallende coupe, maar onlangs wist ze voor een kapsel te gaan die we nog niet eerder bij Anouk hebben gezien. Anouk speelde het echter niet op safe met een nieuw kleurtje, maar ging voor een ultrakorte coupe. En, als we zeggen ultrakort, bedoelen we dat ook. Anouk nam namelijk afscheid van haar blonde lokken en ging sindsdien met een gemillimeterd kapsel door het leven.

Echter blijkt nu dat ze niet zomaar voor deze gemillimeterde look heeft gekozen. Aan tafel bij Jinek vertelt ze namelijk dat ze een PPD-allergie heeft. Bij zo'n allergie ben je allergisch voor de stof die in haarverf zit. Daarom moest Anouk haar lokken wel afscheren. Volgens de zangeres duurt het nog wel even voordat de stof uit haar lichaam is en haar haren weer helemaal zijn aangegroeid. Aii...

The Voice of Holland

Gelukkig had de zanger ook goed nieuws voor haar fans. Volgend jaar gaat ze namelijk op het Malieveld in Den Haag optreden. Verder zal Anouk ook dit jaar weer plaatsnemen op de vertrouwde rode stoel bij The Voice of Holland, waar ze weer coach zal zijn. Ditmaal echter wel gewoon in real life en niet via een beeldscherm. You go, Anouk.

Misschien ook voor jou:
Anouk wil stemprocedure The Voice of Holland drastisch veranderen
Showbizz
  • Shownieuws
  • Brunopress, Instagram