Temptations Bert over nieuwe vriendin Kelly: ‘We hebben allebei een kinderwens’

Bert ziet een toekomst met Kelly wel zitten.

Lees ook

Temptaton Island-deelnemer Bert nam plaats in de stoel bij Gwen van Poorten voor Temptation Island Viewing Pary. Hier praat hij over zijn ex-vriendin Delphine én doet hij een aantal opvallende uitspraken over zijn nieuwe vriendin.

Huisje, boompje, beestje

Tijdens Temptation Island zagen we hoe de relatie van Bert en Delphine langzaam afbrokkelde en uiteindelijk kapotging. Toch heeft Bert geen gebroken hart. Als hij de vraag krijgt of hij Delphine nog mist, reageert hij stellig: “Nee, ik heb het volledig afgesloten. Ik heb het geluk dat ik iemand anders heb gevonden. En ik durf oprecht te zeggen dat zij beter bij mij past dan Delphine. Haar naam is Kelly. Ik heb haar leren kennen op Instagram. Ik denk dat dat nu vijf of zes weken geleden is geweest. Ik wist eigenlijk niet zo goed wat me toen gebeurde”, aldus Bert.

Bert is helemaal gelukkig met zijn Kelly, die tien jaar jonger is dan hem. Toch is het leeftijdsverschil geen enkel probleem voor het koppel en praten ze zelfs al over hun toekomst. “We hebben al gepraat over samenwonen, omdat we elkaar missen als we niet samen zijn. Ik ben blij met hoe ze doet tegen mij, hoe ze mij gelukkig maakt. Wij kunnen echt over alles praten. We hebben al toekomstplannen gemaakt. Zij heeft ook een kinderwens en ik heb een kinderwens. We willen samen gaan wonen binnenkort.”

De ware

Dat Bert op een roze wolk zit, moge duidelijk zijn. Hij is dan ook helemaal overtuigd van zijn nieuwe liefde. “Ik heb zoveel liefde in mij en ik zie haar zo graag, voor mij is zij de ware. Ik zie niemand anders bij mij passen dan zij”, voegt hij eraan toe. We wensen ze veel geluk samen!

Bron: Love Reality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook