Zien: Temptations Jimi heeft een nieuwe vriendin

En het is niet Donna...

Lees ook

Temptation Island-verleider Jimi Samyn had op het eiland een innige romance met Donna, maar na de opnames leken de twee toch hun eigen pad te kiezen. Gelukkig bracht dit Jimi in de armen van zijn nieuwe vriendin. Oh la la!

Maise Meire

Niet Donna, maar Maise Meire loopt nu hand in hand met Jimi. Dit maakt de verleider zelf bekend op zijn Instagram. De lovebirds hebben elkaar ontmoet tijdens zijn vakantie in Brazilië, waar hij na Temptation Island meteen naartoe ging. Net als Jimi, heeft Maise ook Braziliaanse roots. Love Reality heeft de foto van Jimi en zijn nieuwe vriendin kunnen bemachtigen, en deelt het op Instagram. Wat zijn ze lief samen!

Donna

Maarr, hoe zit het met Donna? Na haar relatie met Nico, is de beauty namelijk weer vrijgezel. Iets opbouwen met Jimi zat er alleen niet in, vooral omdat hij meteen na Temptation Island naar Brazilië ging. “Ik heb nog wel contact met Jimi, maar het is niet zoals het op Temptation was. Ik vind dat eerlijk gezegd wel jammer, maar ik wist dat ik niet van de ene in de andere relatie zou gaan springen. Ook ging Jimi na Temptation Island naar Brazilië. Dat maakte het al moeilijk om iets op te bouwen”, vertelt Donna in de aflevering van Temptation Island.

Bron: Love Reality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook