Waarom wij helemaal verslaafd zijn aan Are You The One?

Kijktip!

Lees ook

Vanaf het moment dat we hoorden dat MTV's Are You The One? een Nederlandse versie zou krijgen, kijken we al uit naar dit seizoen. Nu het dan eindelijk zover is, leven we helemaal mee met alle deelnemers. Het seizoen bevat namelijk drama en lust, maar ook liefde. Alle ingrediënten voor een fantastisch seizoen, dus!

Are You The One?

Kijk jij Are You The One? nog niet? Dan geven we je even een kleine samenvatting over het programma en de eerste afleveringen. MTV's Are You The One: De Perfecte Match wordt gepresenteerd door niemand minder dan Kaj Gorgels. In het programma gaan tien single vrouwen en tien single mannen op zoek naar – hoe kan het ook anders – hun perfecte match. De singles zijn namelijk door wetenschappelijke experts aan hun ideale match gekoppeld.

Aan de singles de taak om door middel van verschillende opdrachten te achterhalen wie voor hen the one is. Daarnaast krijgen de singles de mogelijkheid om op get away date te gaan – en dat levert soms juicy momenten op. Ook mogen de singles elke aflevering één koppel naar de truth booth sturen om zo te achterhalen of ze de perfecte match zijn. Tijdens de ceremonie mogen de stellen 's avonds koppels vormen en moeten ze zoveel mogelijk beams halen. Eén verlichte beam staat gelijk aan één perfecte match. Als het de kandidaten lukt om alle perfecte matches te vinden, gaan zij naar huis met het geldbedrag van €200.000!

Hoewel Kaj niet mag vertellen of het de singles is gelukt om hun perfecte match te vinden, mag hij wel een tipje van de sluier oplichten: “Het spelelement van AYTO vind ik heel tof. Het gaat niet alleen maar om daten en de liefde vinden, maar ook om het winnen van dat geldbedrag. Je moet dan dus ook concessies doen, naar elkaar luisteren. Je móét er onderling uit zien te komen. Dat maakt nogal wat tongen los en het zorgt voor veel drama, het is een uniek element”, vertelde hij onlangs aan RTL Boulevard.

Juice

Wie denkt dat Are You The One? een zoetsappig datingprogramma is, heeft het dus mis. Want, zoals Kaj al zei, drama is er zeker! En als we stiekem ergens dol op zijn, is het wel drama. Zo komen exen Shanice en Ivo in aflevering één totaal onverwachts oog in oog te staan met elkaar, en brengt dit de nodige emoties met zich mee. De exen zijn namelijk niet voor niets exen – Shanice deelde onlangs namelijk waarom het uitging tussen hen – maar er is meteen weer een spark tussen de twee. Uiteindelijk blijkt in de truth booth dat de twee geen perfecte match zijn en moeten ze zich openstellen voor andere singles, iets wat hen niet zo makkelijk afgaat. En dat is nog lang niet alles.

De andere singles lijken het spel niet meer strategisch te spelen, en gaan op hun gevoel af als het op de match-ups aankomt. Dit leidt tot grote frustratie bij de rest van de cast. Daarnaast kan Dividivi niet meer kiezen tussen haar love interests Joey en Jamal en lijkt er wat op te bloeien tussen Damiët en Denzel, maar ook zij blijken geen match te zijn. Als in de vijfde aflevering maar één beam afgaat en er nog maar zes match-upceremonies zullen komen, weten de singles één ding zeker: ze moeten beter hun best gaan doen.

Zal het de singles toch nog lukken om alle perfecte matches te achterhalen en met die €200.000 naar huis te gaan? Wij kunnen in elk geval niet wachten om erachter te komen!

Are You The One? is elke zondag om 19.00 uur te zien bij MTV.

Beeld: Are You The One?

Laatste nieuws

Zie ook